SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mehmet Alpay Torununu evlendirdi

KÜLTÜR 01.05.2017 - 15:03, Güncelleme: 01.05.2017 - 15:03
 

Mehmet Alpay Torununu evlendirdi

Mehmet Alpay'ın torunu Damla KİRİŞÇİ, Sercan ÖNDER ile dünya evine girdi.Zeytinburnu Kültür Merkezi Akdeniz Salonu'ndaki 6 şahitli nikah akdini Belediye Başkan Yardımcısı ve 25 yıllık arkadaşım Mehmet Zafer ALSAÇ yaptı.

İlk evlenen kızım Selda ile eşi Ahmet KİRİŞÇİ'nin büyük kızı DAMLA'nın bir yıl evvel Hanife ve Zülkif ÖNDER'in çocukları Sercan ÖNDER ile boğazda gemi turunda yapılan nişan töreni ardından bir yıl geçti ve 30 Nisan Pazar günü dünya evine girdiler. Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Salonu'nda saat 18.15'daki nikah akdini Belediye Başkan Yardımcısı, 25 yıllık arkadaşım ve dostum Mehmet Zafer ALSAÇ yaptı. Nikahta tam altı şahit vardı. Şahitlikleri Gökalp Mahalle Muhtarı Celal ERTUĞRUL, ZEYÇED Başkanı Ali GÜNDÜZ, büyük kızım Ebru AKCAN ve KİRİŞÇİ ailesi dostlarından Züleyha YERLİ, Sena PEKTAŞ ve Büşra ÖZKAYA yaptılar. Nikah törenine aile yakınları akrabaları ve dostları yanısıra komşular iştirak etti. Nikah akdini yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ esprileri ve samimi sohbetleri ile ılımlı olan havayı daha da samimileştirmiş oldu. Bendeniz, bir dede olarak sürrpriz bir mesajı okudum davetliler ile paylaştım. Mesaj aynen şöyleydi. " Şans Meleğim... Sabaha karşı başlayan bir yağmurlu günde onun damlası gibi süzülüp düştün kucağımıza. Yanımda gezinirken bize üç değerli hediye getirdin. Mutluluk - Bereket - Huzur...Şimdi kendi yuvana uçarken yanında üç şey götürmeni kalben dilemekteyiz. Mutluluk - Bereket - Huzur. Sevgilerimizle. Baban Ahmet, annen Selda. ". Duygu yüklü bu mesaj davetlilerce yürekten alkışlandı. Nikah tamamlandı, takı için oluşan kuyruk, davetliler ve dostlarım, aile yakınları, akrabalar ve komşular. Mutluluk gemisine binerek hayat akışına ve rüzgarına yelken açan büyük torunum ve eşi Sercan'ın bahar ayında başlayan bir başka baharlı günlere atılan ilk adımları..Bizlerde ise buğulu ve huzura bakan nemli gözler. Ve şahsen davetime gelen dostlarıma yürekten selamlarım var.....Onlar ermiş muratlarına. Bize de sıradaki torunları beklemek var.
Mehmet Alpay'ın torunu Damla KİRİŞÇİ, Sercan ÖNDER ile dünya evine girdi.Zeytinburnu Kültür Merkezi Akdeniz Salonu'ndaki 6 şahitli nikah akdini Belediye Başkan Yardımcısı ve 25 yıllık arkadaşım Mehmet Zafer ALSAÇ yaptı.

İlk evlenen kızım Selda ile eşi Ahmet KİRİŞÇİ'nin büyük kızı DAMLA'nın bir yıl evvel Hanife ve Zülkif ÖNDER'in çocukları Sercan ÖNDER ile boğazda gemi turunda yapılan nişan töreni ardından bir yıl geçti ve 30 Nisan Pazar günü dünya evine girdiler. Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Salonu'nda saat 18.15'daki nikah akdini Belediye Başkan Yardımcısı, 25 yıllık arkadaşım ve dostum Mehmet Zafer ALSAÇ yaptı. Nikahta tam altı şahit vardı. Şahitlikleri Gökalp Mahalle Muhtarı Celal ERTUĞRUL, ZEYÇED Başkanı Ali GÜNDÜZ, büyük kızım Ebru AKCAN ve KİRİŞÇİ ailesi dostlarından Züleyha YERLİ, Sena PEKTAŞ ve Büşra ÖZKAYA yaptılar.

Nikah törenine aile yakınları akrabaları ve dostları yanısıra komşular iştirak etti. Nikah akdini yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ esprileri ve samimi sohbetleri ile ılımlı olan havayı daha da samimileştirmiş oldu. Bendeniz, bir dede olarak sürrpriz bir mesajı okudum davetliler ile paylaştım. Mesaj aynen şöyleydi. " Şans Meleğim... Sabaha karşı başlayan bir yağmurlu günde onun damlası gibi süzülüp düştün kucağımıza. Yanımda gezinirken bize üç değerli hediye getirdin. Mutluluk - Bereket - Huzur...Şimdi kendi yuvana uçarken yanında üç şey götürmeni kalben dilemekteyiz. Mutluluk - Bereket - Huzur. Sevgilerimizle. Baban Ahmet, annen Selda. ". Duygu yüklü bu mesaj davetlilerce yürekten alkışlandı.

Nikah tamamlandı, takı için oluşan kuyruk, davetliler ve dostlarım, aile yakınları, akrabalar ve komşular. Mutluluk gemisine binerek hayat akışına ve rüzgarına yelken açan büyük torunum ve eşi Sercan'ın bahar ayında başlayan bir başka baharlı günlere atılan ilk adımları..Bizlerde ise buğulu ve huzura bakan nemli gözler. Ve şahsen davetime gelen dostlarıma yürekten selamlarım var.....Onlar ermiş muratlarına. Bize de sıradaki torunları beklemek var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.