SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ali Ece girdiği depresyon sonrası canına kıydı

KÜLTÜR 18.03.2017 - 23:16, Güncelleme: 18.03.2017 - 23:16
 

Ali Ece girdiği depresyon sonrası canına kıydı

Zeytinburnu Kaymakamlığı'nda hizmetli olarak görev yapan Ali Ece emekli olduktan sonra yaşadığı depresyon sonucu canına kıydı.

Ali Ece aslen Niğde’liydi. 30 yılı aşkın bir süredir Zeytinburnu Kaymakamlığı'nda görevli bir hizmetliydi. Zeytinburnu’nun sevilen simalarından olan Ali Ece herkes tarafından dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile tanınıyordu. Öyle ki almış olduğu dairenin borçlarını ödeyebilmek için görev zamanları haricinde Yıldızlar Düğün Salonu'nda gerek garson ve kapı görevlisi olarak çalışıyordu. 1993 yılında yaşadığı bazı sıkıntılardan dolayı depresyon girdi. Uzun yıllar depresyon tedavisi gördü. Şubat ayı içerisinde emekli olmuştu. Henüz ilk emekli maaşını bile alamamıştı. Emekli olduğu gün Zeytinburnu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nce veda pastası kesilmiş ve yeni bir hayat için temennilerde bulunulmuştu. Maalesef yeni bir hayatı olmadı. Yaşadığı depresyon, onun yapacak ve onu meşgul edecek bir işi olmadığından daha da artmıştı. Ani bir kararla odasının avize askısına bir ip bağladı ve hayatına son verdi. Vefat haberi ilçede kısa bir zamanda duyuldu. Sevenleri ve arkadaşları büyük üzüntüler yaşadı... NAAŞI MEMLEKETİ NİĞDE'YE GÖNDERİLDİ Yapılan Otopsinin ardından naaşı ailesine teslim edildi. Ali ECE'nin sevgili eşi Çiçek ECE acıyı en büyük yaşayan olmuştu. Büyük oğlu Çetin metin olmaya çalışırken diğer iki oğlu Öncü ve Özgür şaşkınlık içindeydi. Zeytinburnu Belediyesi'nden temin edilen Cenaze Aracı Beştelsiz Mahallesi 103 sokak  kapı numarası  u4 olan  binanın önündeydi. Ali ECE'nin 30 yıllık arkadaşı ve Seyit Nizam Eğitim Vakfı imamlarından olan Yusuf İBİÇ son görev ile veda amacıyla hakların helalliğini istiyordu. Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın BALABAN ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa YALÇIN, Nüfus Müdürü Yardımcısı Salim ERDOĞAN, İlçe Milli Eğitim Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden şef Rıza KAYA ve personelinden Elvan EROĞLU, Ferhat DURMAZ, Burhanettin ÇAMUR, Ahmet SARIKUŞ ile Ahmet AYBAK, Yıldızlar Düğün Salonu İşletmecisi Ümit YILDIZ  dostları Ali ECE'yi son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.. Beşiktaş Belediyesi de ailenin Niğde'ye gidebilmesi için 30 kişilik bir araç göndermişti. İyi bir arkadaş ve iyi bir dost yitirdik. Allah rahmet eylesin, kederli aile bireylerinin de başları sağ olsun. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu Kaymakamlığı'nda hizmetli olarak görev yapan Ali Ece emekli olduktan sonra yaşadığı depresyon sonucu canına kıydı.

Ali Ece aslen Niğde’liydi. 30 yılı aşkın bir süredir Zeytinburnu Kaymakamlığı'nda görevli bir hizmetliydi. Zeytinburnu’nun sevilen simalarından olan Ali Ece herkes tarafından dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile tanınıyordu. Öyle ki almış olduğu dairenin borçlarını ödeyebilmek için görev zamanları haricinde Yıldızlar Düğün Salonu'nda gerek garson ve kapı görevlisi olarak çalışıyordu.

1993 yılında yaşadığı bazı sıkıntılardan dolayı depresyon girdi. Uzun yıllar depresyon tedavisi gördü. Şubat ayı içerisinde emekli olmuştu. Henüz ilk emekli maaşını bile alamamıştı. Emekli olduğu gün Zeytinburnu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nce veda pastası kesilmiş ve yeni bir hayat için temennilerde bulunulmuştu.

Maalesef yeni bir hayatı olmadı. Yaşadığı depresyon, onun yapacak ve onu meşgul edecek bir işi olmadığından daha da artmıştı. Ani bir kararla odasının avize askısına bir ip bağladı ve hayatına son verdi. Vefat haberi ilçede kısa bir zamanda duyuldu. Sevenleri ve arkadaşları büyük üzüntüler yaşadı...

NAAŞI MEMLEKETİ NİĞDE'YE GÖNDERİLDİ

Yapılan Otopsinin ardından naaşı ailesine teslim edildi. Ali ECE'nin sevgili eşi Çiçek ECE acıyı en büyük yaşayan olmuştu. Büyük oğlu Çetin metin olmaya çalışırken diğer iki oğlu Öncü ve Özgür şaşkınlık içindeydi. Zeytinburnu Belediyesi'nden temin edilen Cenaze Aracı Beştelsiz Mahallesi 103 sokak  kapı numarası  u4 olan  binanın önündeydi. Ali ECE'nin 30 yıllık arkadaşı ve Seyit Nizam Eğitim Vakfı imamlarından olan Yusuf İBİÇ son görev ile veda amacıyla hakların helalliğini istiyordu.

Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın BALABAN ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa YALÇIN, Nüfus Müdürü Yardımcısı Salim ERDOĞAN, İlçe Milli Eğitim Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden şef Rıza KAYA ve personelinden Elvan EROĞLU, Ferhat DURMAZ, Burhanettin ÇAMUR, Ahmet SARIKUŞ ile Ahmet AYBAK, Yıldızlar Düğün Salonu İşletmecisi Ümit YILDIZ  dostları Ali ECE'yi son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.. Beşiktaş Belediyesi de ailenin Niğde'ye gidebilmesi için 30 kişilik bir araç göndermişti. İyi bir arkadaş ve iyi bir dost yitirdik. Allah rahmet eylesin, kederli aile bireylerinin de başları sağ olsun.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.