SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kastamonu Gençliği Çanakkale şehitlerini anacak

KÜLTÜR 15.03.2017 - 21:58, Güncelleme: 15.03.2017 - 21:58
 

Kastamonu Gençliği Çanakkale şehitlerini anacak

Kastamonulu Gençler Çanakkale Şehitlerini yad etmek için çok özel bir programa imza atacaklar.

Üsküdar'a kadar sınırı uzanan, Çanakkale savaşında en çok şehit veren Kastamonu'nun, Çanakkale Türküsü yazarı İhsan Ozanoğlu'nun, Şerife Bacı'nın, Halime Çavuş'un, Bütün erkeklerin vatan için canını verip şehit olduğu Ersizlerdere Köyü'nün,Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Gözüm Sakarya Dumlupınar'da, Kulağım İnebolu'da dediği İnebolu'nun,Fatih Sultan Mehmet gibi bir yiğidin Kastamonu'lu annesinin torunlarıyız,evlatlarıyız. Bu Pazar günü hiçbiryere söz verme! Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü nedeniyle KAS-DER Genel Merkez Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz 'ÇANAKKALE 1915 ŞEHİTLERİMİZİ ANMA' Programını gelin hep birlikte sahip çıkıp anma programında buluşalım.. KAS-DER GENEL MERKEZ'de görevde bulunan Kastamonu Araçlı kardeşimiz Gençlik kollarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin ÇAKIROĞLU'nun ve gençlik kolları Başkanı Uğur AYKIN ile yönetim kurulunda görev alan gençlerin koordine ettiği Çanakkale Şehitlerini anma programına davetlisiniz. 19 MART PAZAR GÜNÜ Saat: 19:15 Yer: SULTANGAZİ / Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi. Esentepe Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No:38 SULTANGAZİ / İSTANBUL Yasin Çakıroğlu
Kastamonulu Gençler Çanakkale Şehitlerini yad etmek için çok özel bir programa imza atacaklar.

Üsküdar'a kadar sınırı uzanan, Çanakkale savaşında en çok şehit veren Kastamonu'nun, Çanakkale Türküsü yazarı İhsan Ozanoğlu'nun, Şerife Bacı'nın, Halime Çavuş'un, Bütün erkeklerin vatan için canını verip şehit olduğu Ersizlerdere Köyü'nün,Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Gözüm Sakarya Dumlupınar'da, Kulağım İnebolu'da dediği İnebolu'nun,Fatih Sultan Mehmet gibi bir yiğidin Kastamonu'lu annesinin torunlarıyız,evlatlarıyız. Bu Pazar günü hiçbiryere söz verme! Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü nedeniyle KAS-DER Genel Merkez Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz 'ÇANAKKALE 1915 ŞEHİTLERİMİZİ ANMA' Programını gelin hep birlikte sahip çıkıp anma programında buluşalım..

KAS-DER GENEL MERKEZ'de görevde bulunan Kastamonu Araçlı kardeşimiz Gençlik kollarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin ÇAKIROĞLU'nun ve gençlik kolları Başkanı Uğur AYKIN ile yönetim kurulunda görev alan gençlerin koordine ettiği Çanakkale Şehitlerini anma programına davetlisiniz.

19 MART PAZAR GÜNÜ
Saat: 19:15
Yer: SULTANGAZİ / Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi.
Esentepe Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No:38 SULTANGAZİ / İSTANBUL Yasin Çakıroğlu

kullan


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.