SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsizspor üçte üç yaptı

09.03.2017 - 12:31, Güncelleme: 09.03.2017 - 12:31
 

Telsizspor üçte üç yaptı

Halkalıspor'u 2-0 yenen Telsizspor üçüncü maçından da galip ayrıldı.

İstanbul 2. Amatör Küme 8. Grup'ta mücadele eden Telsizspor 3. Hafta maçında Halkalıspor ile Merkezefendi Stadı'nda karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçı Zeytinburnu temsilcisi 2-0 kazanmasını bildi. 6. Dakikada Burak Aylanç'ın golüyle öne geçen Lacivert Beyazlı ekip ilerleyen dakikalarda bulduğu 2 net pozisyonu değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarı özellikle çok çekişmeli geçti... 20 dakika baskısını arttıran Halkalı girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Ardından Telsizspor oyun olarak öne geçti ve 84. dakikada Hamit'in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Muhammet Fındık durumu 2-0'a getirdi. Maç da böyle sona erdi. Maç sonu değerlendirmede bulunan Başkan Turgay Kalyoncu "Sezon başı kendimize hedef belirledik ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arkadaşlık üst seviyede ve bu durum bizi mutlu ediyor. Bize böyle bir takım yaptıkları için Sportif Direktör Ömer Baygın, Teknik Sorumlu Sertan Kalyoncu ve Antrenör Erkan Sarıkoyun'a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Yerel Futbol-Efkan Bucak
Halkalıspor'u 2-0 yenen Telsizspor üçüncü maçından da galip ayrıldı.

İstanbul 2. Amatör Küme 8. Grup'ta mücadele eden Telsizspor 3. Hafta maçında Halkalıspor ile Merkezefendi Stadı'nda karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçı Zeytinburnu temsilcisi 2-0 kazanmasını bildi. 6. Dakikada Burak Aylanç'ın golüyle öne geçen Lacivert Beyazlı ekip ilerleyen dakikalarda bulduğu 2 net pozisyonu değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarı özellikle çok çekişmeli geçti... 20 dakika baskısını arttıran Halkalı girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Ardından Telsizspor oyun olarak öne geçti ve 84. dakikada Hamit'in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Muhammet Fındık durumu 2-0'a getirdi. Maç da böyle sona erdi.

Maç sonu değerlendirmede bulunan Başkan Turgay Kalyoncu "Sezon başı kendimize hedef belirledik ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arkadaşlık üst seviyede ve bu durum bizi mutlu ediyor. Bize böyle bir takım yaptıkları için Sportif Direktör Ömer Baygın, Teknik Sorumlu Sertan Kalyoncu ve Antrenör Erkan Sarıkoyun'a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Yerel Futbol-Efkan Bucak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.