SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Topkapı alt geçidinde inanılmaz kaza

KÜLTÜR 27.02.2016 - 09:47, Güncelleme: 27.02.2016 - 09:47
 

Topkapı alt geçidinde inanılmaz kaza

Topkapı alt geçitinin yan duvarlarındaki beton blok henüz bilinmeyen bir nedenle yola devrildi.

Beton blok yola devrildi, sürücüler ölümden döndü. Seyir halindeki iki araç son anda durarak kaza yaptı. Olay, Topkapı alt geçiti Onuncu Yıl Caddesi'nde meydana geldi. Nurullah Asna sabaha karşı 04:30 sıralarında içinde dört arkadaşıyla birlikte 34 AC 0156 plakalı aracıyla Zeytinburnu istikametine doğru seyir halinde ilerliyordu. Topkapı Kavşağı alt geçitine girdiği sırada önündeki servis minübüsünün bir anda durduğunu fark etti. Yağışında etkisiyle duramayarak önündeki servis minübüsüne arkadan çarptı. Araçtan inen ve ismi öğrenilemeyen servis sürücüsü ile Nurullah Asna alt geçitin yan duvarlarındaki beton bloğun yere devrildiğini gördü. Sürücüler durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kaza adresine gelen trafik polisleri zabıtadan ve karayolları ekiplerinden yardım istedi. Karayolu ekipleri beton bloğu vinç yardımıyla devrildiği yerden kaldırılarak yolda temizle çalışması yaptı. DUVAR YIKILMIŞ Alt geçitin yan duvarından yola devrilen beton bloktan sonra kaza yapan Nurullah Asna, " Biz arabada dört kişiydik. Bu duvar yıkılmış, bir taksi son anda kıl payı kurtulmuş. Bizde dönerken duran servis minübüsene çarptık.  Biz burada kusursuz ve hatasısız. Duvarla bitişiktik yani servis olmasa bile çarpıyorduk" dedi. 4 YIL ÖNCE DE BENZER BİR KAZA YAŞANMIŞTI Aynı yerde 2012 yılının nisan ayında da benzer bir kaza yaşanmıştı. Topkapı altgeçitinde beton blok bir aracın üzerine düşmüş, kazada 1 kişi hayatını kaybetmişti. Polis ekipleri kaza yapan aracı çekici
Topkapı alt geçitinin yan duvarlarındaki beton blok henüz bilinmeyen bir nedenle yola devrildi.

Beton blok yola devrildi, sürücüler ölümden döndü. Seyir halindeki iki araç son anda durarak kaza yaptı. Olay, Topkapı alt geçiti Onuncu Yıl Caddesi'nde meydana geldi. Nurullah Asna sabaha karşı 04:30 sıralarında içinde dört arkadaşıyla birlikte 34 AC 0156 plakalı aracıyla Zeytinburnu istikametine doğru seyir halinde ilerliyordu.

Topkapı Kavşağı alt geçitine girdiği sırada önündeki servis minübüsünün bir anda durduğunu fark etti. Yağışında etkisiyle duramayarak önündeki servis minübüsüne arkadan çarptı. Araçtan inen ve ismi öğrenilemeyen servis sürücüsü ile Nurullah Asna alt geçitin yan duvarlarındaki beton bloğun yere devrildiğini gördü. Sürücüler durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kaza adresine gelen trafik polisleri zabıtadan ve karayolları ekiplerinden yardım istedi. Karayolu ekipleri beton bloğu vinç yardımıyla devrildiği yerden kaldırılarak yolda temizle çalışması yaptı.

DUVAR YIKILMIŞ

Alt geçitin yan duvarından yola devrilen beton bloktan sonra kaza yapan Nurullah Asna, " Biz arabada dört kişiydik. Bu duvar yıkılmış, bir taksi son anda kıl payı kurtulmuş. Bizde dönerken duran servis minübüsene çarptık.  Biz burada kusursuz ve hatasısız. Duvarla bitişiktik yani servis olmasa bile çarpıyorduk" dedi.

4 YIL ÖNCE DE BENZER BİR KAZA YAŞANMIŞTI

Aynı yerde 2012 yılının nisan ayında da benzer bir kaza yaşanmıştı. Topkapı altgeçitinde beton blok bir aracın üzerine düşmüş, kazada 1 kişi hayatını kaybetmişti. Polis ekipleri kaza yapan aracı çekici

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.