SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Stadı yeniden Zeytinburnu Halkının

KÜLTÜR 24.02.2016 - 14:32, Güncelleme: 24.02.2016 - 14:32
 

Zeytinburnu Stadı yeniden Zeytinburnu Halkının

Zeytinburnu Belediyesi birçok alanda ilke imza attığı gibi Amatör Spora destek konusunda da İstanbul Belediyelerine öncülük etti. Sporda başarı elde eden sporculara sağlığı nakdi desteğin yanında Zeytinburnu Belediyesi her yıl İlçemizdeki Amatör kulüplere malzeme yardımında bulunuyor.

2015 Yılında Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Yenidoğan Güneşspor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Selvi, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyetspor, Öz Trabzonspor ve Zaferspor takımlarına yaklaşık 200 Bin TL’nin üzerinde malzeme yardımı yapıldı. 2016 Yılında ise yönetmelikte değişikliğe gidildi, En az 4 Kategoride liglere girmek şartıyla 6000 TL Yardım 8000 TL katkı, 9 Kategoride girerse 18 Bin TL katkı, 13 Bin TL ‘de malzeme yardımı yapılacak. Ligleri şampiyon olarak bitiren kulüplere ise ayrı nakdi yardım yapılıyor. Tüm bu yardımlardan dolayı ve amatör Kulüplerin yanında yer alarak İstanbul Beledilerine örnek olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etmek amacıyla Amatörler Başkanı ziyaret etti. Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven ve beraberinde İlçemizde bulunan Amatör Kulüplerin Başkanlarını oldukça sıcak karşılayan Başkan Aydın ziyarette iki önemli müjdeyi de Başkanlarla paylaştı. Zeytinburnu Stadının Ermenilere verilmesi konusunda çok önemli bir gelişme olduğunu ve mahkemeyi Zeytinburnu Belediyesinin kazandığını açıklayan Başkan Aydın, Stadımız Ermeni Vakfına verilmeyecek. Biz burayı yıkıp Zeytinburnu’na yakışır bir tesis haline getireceğiz. Ardından da Zeytinburnu Amatör Kulüplerinden biri Üçüncü lige çıkarsa onun adını Zeytinburnu Spor yapacağız yok çıkamazlarsa dışardan bir kulüp satın alma yöntemiyle Zeytinburnu Spor yeniden eski günlerinde olduğu gibi ilçemizi temsil edecek dedi. Amatör Kulüplerin Başkan Murat Aydın ile buluşmasına, Başkan Vekili Gökhan Kasap ve Zeytinburnu Belediyesi Sosyal İşlerden Sorulumu Başkan Yrd. Gönül Demirel’de katıldı. Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven ziyaretin sonunda Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a İlçemizde spor ve sporcuya katkılarından dolayı Teşekkür Plaketi takdim etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi birçok alanda ilke imza attığı gibi Amatör Spora destek konusunda da İstanbul Belediyelerine öncülük etti. Sporda başarı elde eden sporculara sağlığı nakdi desteğin yanında Zeytinburnu Belediyesi her yıl İlçemizdeki Amatör kulüplere malzeme yardımında bulunuyor.

2015 Yılında Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Yenidoğan Güneşspor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Selvi, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyetspor, Öz Trabzonspor ve Zaferspor takımlarına yaklaşık 200 Bin TL’nin üzerinde malzeme yardımı yapıldı. 2016 Yılında ise yönetmelikte değişikliğe gidildi, En az 4 Kategoride liglere girmek şartıyla 6000 TL Yardım 8000 TL katkı, 9 Kategoride girerse 18 Bin TL katkı, 13 Bin TL ‘de malzeme yardımı yapılacak. Ligleri şampiyon olarak bitiren kulüplere ise ayrı nakdi yardım yapılıyor.

Tüm bu yardımlardan dolayı ve amatör Kulüplerin yanında yer alarak İstanbul Beledilerine örnek olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etmek amacıyla Amatörler Başkanı ziyaret etti. Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven ve beraberinde İlçemizde bulunan Amatör Kulüplerin Başkanlarını oldukça sıcak karşılayan Başkan Aydın ziyarette iki önemli müjdeyi de Başkanlarla paylaştı.

Zeytinburnu Stadının Ermenilere verilmesi konusunda çok önemli bir gelişme olduğunu ve mahkemeyi Zeytinburnu Belediyesinin kazandığını açıklayan Başkan Aydın, Stadımız Ermeni Vakfına verilmeyecek. Biz burayı yıkıp Zeytinburnu’na yakışır bir tesis haline getireceğiz. Ardından da Zeytinburnu Amatör Kulüplerinden biri Üçüncü lige çıkarsa onun adını Zeytinburnu Spor yapacağız yok çıkamazlarsa dışardan bir kulüp satın alma yöntemiyle Zeytinburnu Spor yeniden eski günlerinde olduğu gibi ilçemizi temsil edecek dedi.

Amatör Kulüplerin Başkan Murat Aydın ile buluşmasına, Başkan Vekili Gökhan Kasap ve Zeytinburnu Belediyesi Sosyal İşlerden Sorulumu Başkan Yrd. Gönül Demirel’de katıldı. Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven ziyaretin sonunda Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a İlçemizde spor ve sporcuya katkılarından dolayı Teşekkür Plaketi takdim etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.