SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Murat Edip Akyol Hayata veda etti

KÜLTÜR 19.11.2015 - 10:31, Güncelleme: 19.11.2015 - 10:31
 

Murat Edip Akyol Hayata veda etti

Kazak Türkleri Camiasının duayen fotoğrafçısı Murat Akyol yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata veda etti.

Murat ( Edip ) Akyol henüz 41 yaşındaydı. Hayatını fotoğrafçılık sanatına vermişti. Kazak Türkeri Türkiye’de her nerede olursa olsun tüm etkinliklerini yakından takip eder, mükemmel fotoğraflar çeker, gazeteci arkadaşları sayesinde bunların haber olmasını sağlar ve aynı zamanda fotoğrafçılıkla evinin geçimini sağlardı. Murat Akyol evliydi, Beyza ile Kübra isimlerinde iki minik kız çocuğu vardı. İki yıl öncede buna benzer bir rahatsızlık geçirmiş ve atlatmıştı. İki yıl sonra yine yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdi. Bakırköy Devlet Hastanesi’nde 15 gün yoğun bakımda tedavi görmesine rağmen bu rahatsızlığı atlatamadı ve hayata veda etti. Murat ( Edip) Akyol’un cenaze namazı Emine İnanç Camii’nden öğle vakit namazında kılındı. Cenaze namazına ve onu son yolculuğuna uğurlamak için Kazak Türkleri camiası ve ileri gelenleri, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, eski yardımcısı İlyaz Saka, MHP İlçe Başkanı Reşat Ok ve arkadaşları, Telsiz Mahallesi Kültür Derneği Başkanı Süleyman Dağ ve yönetim kurulu temsilcileri, meclis eski üyesi Hasan Uluocak, Zeytinburnusporlular Derneği eski başkanı Yusuf Kenan Yalçın ve dernek üyeleri, AkyoL aileleri ileri gelenleri ve aileleri, yakın dostları ve arkadaşları Murat (Edip) Akyol’u son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Cenaze namazı ardından naşı Silivrikapı aile mezarlığında defnedildi. Murat ) Edip ) AkyoL’a Allah ( c.c. )’den rahmet, ardında keder içerisinde bıraktığı tüm aile bireylerine, yakınlarına, dostlarına ve Kazak Türkleri Camiası’na başsağlığı temenni ederiz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Kazak Türkleri Camiasının duayen fotoğrafçısı Murat Akyol yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata veda etti.

Murat ( Edip ) Akyol henüz 41 yaşındaydı. Hayatını fotoğrafçılık sanatına vermişti. Kazak Türkeri Türkiye’de her nerede olursa olsun tüm etkinliklerini yakından takip eder, mükemmel fotoğraflar çeker, gazeteci arkadaşları sayesinde bunların haber olmasını sağlar ve aynı zamanda fotoğrafçılıkla evinin geçimini sağlardı. Murat Akyol evliydi, Beyza ile Kübra isimlerinde iki minik kız çocuğu vardı. İki yıl öncede buna benzer bir rahatsızlık geçirmiş ve atlatmıştı. İki yıl sonra yine yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdi. Bakırköy Devlet Hastanesi’nde 15 gün yoğun bakımda tedavi görmesine rağmen bu rahatsızlığı atlatamadı ve hayata veda etti.

Murat ( Edip) Akyol’un cenaze namazı Emine İnanç Camii’nden öğle vakit namazında kılındı. Cenaze namazına ve onu son yolculuğuna uğurlamak için Kazak Türkleri camiası ve ileri gelenleri, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, eski yardımcısı İlyaz Saka, MHP İlçe Başkanı Reşat Ok ve arkadaşları, Telsiz Mahallesi Kültür Derneği Başkanı Süleyman Dağ ve yönetim kurulu temsilcileri, meclis eski üyesi Hasan Uluocak, Zeytinburnusporlular Derneği eski başkanı Yusuf Kenan Yalçın ve dernek üyeleri, AkyoL aileleri ileri gelenleri ve aileleri, yakın dostları ve arkadaşları Murat (Edip) Akyol’u son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Cenaze namazı ardından naşı Silivrikapı aile mezarlığında defnedildi.

Murat ) Edip ) AkyoL’a Allah ( c.c. )’den rahmet, ardında keder içerisinde bıraktığı tüm aile bireylerine, yakınlarına, dostlarına ve Kazak Türkleri Camiası’na başsağlığı temenni ederiz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.