SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ALL Kent Grup’a görkemli açılış

KÜLTÜR 20.05.2015 - 10:12, Güncelleme: 20.05.2015 - 10:12
 

ALL Kent Grup’a görkemli açılış

Yıldız Spor Kulüp Başkanı işadamı Zekir Keskin’in sahibi olduğu ALL Kent Grup bünyesinde hizmet verecek olan İnşaat ve Emlak ofisine görkemli açılış yapıldı.

İnşaat Dünyasına Müteahhitlere hizmet verecek olan All Kent İnşaat ve Emlak ofisi iş siyaset ve spor dünyasında çok sayıda işadamlarının katılımı ile görkemli bir açılış yaptı. Grup Başkanı Zekir Keskin kendisini bu çok özel günde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. Galatasaraylı eski milli futbolcu olan Zekir Keskin’i Galatasaray’ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz yalnız bırakmadı. Zeytinburnu'nda All Kent Gorup'un açılışına katılan Galatasaray'ın efsane futbolcularından Bülent Korkmaz, açılışta açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın büyük bir avantajı olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Beşiktaş'ın şampiyonluk umudu kalmadı. Bu bir avantaj bence. Maça Beşiktaş çok iyi konsantre olarak çıkmayacak. Zihinsel olarak iyi çıkmayacak. Maçı Galatasaray'ın kazanması durumunda yüzde 80, yüzde 90 iş bitmiş olacak. Fenerbahçe'nin durumu belli değil daha. Taraftar avantajı var. Normal maçlarda stadın yarısı dolarken şimdi tamamı dolacak ve taraftar avantajı elinde olacak" dedi. Açılışa Bülent Korkmaz'ın yanı sıra, Galatasaray'ın eski oyuncularından Mustafa Kocabey ve Bülent Ünder de katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yıldız Spor Kulüp Başkanı işadamı Zekir Keskin’in sahibi olduğu ALL Kent Grup bünyesinde hizmet verecek olan İnşaat ve Emlak ofisine görkemli açılış yapıldı.

İnşaat Dünyasına Müteahhitlere hizmet verecek olan All Kent İnşaat ve Emlak ofisi iş siyaset ve spor dünyasında çok sayıda işadamlarının katılımı ile görkemli bir açılış yaptı. Grup Başkanı Zekir Keskin kendisini bu çok özel günde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. Galatasaraylı eski milli futbolcu olan Zekir Keskin’i Galatasaray’ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz yalnız bırakmadı.

Zeytinburnu'nda All Kent Gorup'un açılışına katılan Galatasaray'ın efsane futbolcularından Bülent Korkmaz, açılışta açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın büyük bir avantajı olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Beşiktaş'ın şampiyonluk umudu kalmadı. Bu bir avantaj bence. Maça Beşiktaş çok iyi konsantre olarak çıkmayacak. Zihinsel olarak iyi çıkmayacak. Maçı Galatasaray'ın kazanması durumunda yüzde 80, yüzde 90 iş bitmiş olacak.

Fenerbahçe'nin durumu belli değil daha. Taraftar avantajı var. Normal maçlarda stadın yarısı dolarken şimdi tamamı dolacak ve taraftar avantajı elinde olacak" dedi. Açılışa Bülent Korkmaz'ın yanı sıra, Galatasaray'ın eski oyuncularından Mustafa Kocabey ve Bülent Ünder de katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.