SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Emniyeti asayişi bozanlara göz açtırmıyor

KÜLTÜR 30.04.2015 - 23:28, Güncelleme: 30.04.2015 - 23:28
 

Zeytinburnu Emniyeti asayişi bozanlara göz açtırmıyor

Zeytinburnu Emniyeti İlçe genelinde asayişi bozan şahıslara göz açtırmıyor. Telsiz Mahallesinde bir esnafa silah sıkan Ferit Ç. Takibe alındı ve suça aletleri ile birlikte kıs kıvrak yakalandı

28.04.2015 Salı günü saat 07:30 sıralarında Zeytinburnu Telsiz mahallesinde bulunan bir mini markete aşırı alkollü olarak gelen Tuncay A. sigara aldıktan sonra stantta bulunan şekerlemelerden para vermeden almak ister, bunun üzerine işyeri sahibi Ferit Ç. ile aralarında çıkan arbede esnasında belinden tabancasını çıkaran Tuncay A işyeri içerisinde 6 el ateş eder. O esnada işyeri sahibi Ferit Ç de işyerinde bulunan tabancası ile 2 el ateş eder. Şüpheli Tuncay A. daha sonra hızla olay yerinden kaçar. Bir müddet sonra elinde bıçakla tekrar işyerine gelen Tuncay A. polis ekiplerimiz tarafından olay yerinde yakalanır. Savcı talimatıyla olayın gerçekleştiği mahalde Olay Yeri inceleme ekipleri tarafından gerekli inceleme yapılır şüpheli Tuncay A.  isimli şahsa Kasten adam öldürmeye teşebbüs ve Ruhsatsız tabanca bulundurmak suçlarından hakkında tahkikat başlatılır. Asayiş büro ekiplerimiz olayda kullanılan suç unsuru tabancayı ele geçirmek amacıyla şüphelinin ikamet adresinde yaptıkları aramada binanın bodrum katına inen merdivenlerde semaver içerisinde olayda kullanılan bir adet tabanca el geçirir. Başkaca suç ve suç unsurları olabileceğini değerlendiren Asayiş büro ekipleri savcı talimatıyla şüpheli Tuncay A’nIn sürekli olarak takıldığı öğrenilen Telsiz mahallesinde ki bir telefoncu dükkânından arama kararı alınarak yapılan aramada; çeşitli markalarda 4 adet tabanca bu tabancalara ait 4 adet şarjör ve toplam 64 paket kacak sigara ele geçirilmiş, işyeri sahipleri Bayram E.  ve Heco E. gözaltına alınmış, olayda kullanılan ve sonradan yapılan aramalarda ele geçirilen toplamda 6 adet tabanca ve kacak sigaralara el konulmuş, şahıslar yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişlerdir. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Emniyeti İlçe genelinde asayişi bozan şahıslara göz açtırmıyor. Telsiz Mahallesinde bir esnafa silah sıkan Ferit Ç. Takibe alındı ve suça aletleri ile birlikte kıs kıvrak yakalandı

28.04.2015 Salı günü saat 07:30 sıralarında Zeytinburnu Telsiz mahallesinde bulunan bir mini markete aşırı alkollü olarak gelen Tuncay A. sigara aldıktan sonra stantta bulunan şekerlemelerden para vermeden almak ister, bunun üzerine işyeri sahibi Ferit Ç. ile aralarında çıkan arbede esnasında belinden tabancasını çıkaran Tuncay A işyeri içerisinde 6 el ateş eder.

O esnada işyeri sahibi Ferit Ç de işyerinde bulunan tabancası ile 2 el ateş eder. Şüpheli Tuncay A. daha sonra hızla olay yerinden kaçar. Bir müddet sonra elinde bıçakla tekrar işyerine gelen Tuncay A. polis ekiplerimiz tarafından olay yerinde yakalanır. Savcı talimatıyla olayın gerçekleştiği mahalde Olay Yeri inceleme ekipleri tarafından gerekli inceleme yapılır şüpheli Tuncay A.  isimli şahsa Kasten adam öldürmeye teşebbüs ve Ruhsatsız tabanca bulundurmak suçlarından hakkında tahkikat başlatılır.

Asayiş büro ekiplerimiz olayda kullanılan suç unsuru tabancayı ele geçirmek amacıyla şüphelinin ikamet adresinde yaptıkları aramada binanın bodrum katına inen merdivenlerde semaver içerisinde olayda kullanılan bir adet tabanca el geçirir. Başkaca suç ve suç unsurları olabileceğini değerlendiren Asayiş büro ekipleri savcı talimatıyla şüpheli Tuncay A’nIn sürekli olarak takıldığı öğrenilen Telsiz mahallesinde ki bir telefoncu dükkânından arama kararı alınarak yapılan aramada; çeşitli markalarda 4 adet tabanca bu tabancalara ait 4 adet şarjör ve toplam 64 paket kacak sigara ele geçirilmiş, işyeri sahipleri Bayram E.  ve Heco E. gözaltına alınmış, olayda kullanılan ve sonradan yapılan aramalarda ele geçirilen toplamda 6 adet tabanca ve kacak sigaralara el konulmuş, şahıslar yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişlerdir.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.