SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Radyo Seymen Zeytinburnu Radyo Festivalinde

KÜLTÜR 01.04.2015 - 16:23, Güncelleme: 01.04.2015 - 16:23
 

Radyo Seymen Zeytinburnu Radyo Festivalinde

Türkiye’yi kıpır kıpır oynatan Radyo Seymen, bu yıl ikincisi düzenlenen Zeytinburnu Radyo Festivaline katıldı. Radyo Seymen’in ilçemizden yayın yaptığı saatlerde mikrofonda Zeytinburnu’nun evladı Melih vardı.

Geçtiğimiz yıl Zeytinburnu Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen Radyo Festivali, bu yıl ikincisiyle yeniden Zeytinburnu Meydanı’nda gerçekleştiriliyor. Dokuz gün boyunca radyo kanallarını ve radyo dinleyicilerini ağırlayacak olan Zeytinburnu Belediyesi, Aynı zamanda festivale katılanlara, Hamsi, çiğköfte, Arnavut Böreği ve Türkistan Pilavı ikram edecek.  Zeytinburnu Meydanı’nda kurulan dev makette, aralarında Show Radyo, TRT FM, Radyo SEYMEN, Best FM, KRAL FM ve Damla FM gibi radyoların da bulunduğu birçok ulusal ve yerel radyo kanalları canlı yayın yapacak. Zeytinburnu’nun sokaklarını arşınlayan Deneyimli Radyocu Melih, Radyo SEYMEN mikrofonunda Melih’in Sevgi Çemberi Programıyla Zeytinburnularla buluştu. Yaklaşık 4 saat süren yayında Melih Zeytinburnu’nun dünü ve bugününü anlattı. İlçemizdeki değişimi yaşayarak anlatan Melih, İlçemizi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasına sokan 20 YıldırZeytinburnu’nu yöneten Belediye Başkanı Murat Aydın’a da teşekkür etti. Melih Programına Konyalıların Zeytinburnu ve İstanbul’da önde gelen işadamlarından Alka Grup, Selvi Spor Kulüp ve İstanbul Konya Spor Kurucu Başkanı Yahya Dediş, Alka Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eren ve TFD’den Metin Sönmez konuk oldu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Türkiye’yi kıpır kıpır oynatan Radyo Seymen, bu yıl ikincisi düzenlenen Zeytinburnu Radyo Festivaline katıldı. Radyo Seymen’in ilçemizden yayın yaptığı saatlerde mikrofonda Zeytinburnu’nun evladı Melih vardı.

Geçtiğimiz yıl Zeytinburnu Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen Radyo Festivali, bu yıl ikincisiyle yeniden Zeytinburnu Meydanı’nda gerçekleştiriliyor. Dokuz gün boyunca radyo kanallarını ve radyo dinleyicilerini ağırlayacak olan Zeytinburnu Belediyesi, Aynı zamanda festivale katılanlara, Hamsi, çiğköfte, Arnavut Böreği ve Türkistan Pilavı ikram edecek.  Zeytinburnu Meydanı’nda kurulan dev makette, aralarında Show Radyo, TRT FM, Radyo SEYMEN, Best FM, KRAL FM ve Damla FM gibi radyoların da bulunduğu birçok ulusal ve yerel radyo kanalları canlı yayın yapacak.

Zeytinburnu’nun sokaklarını arşınlayan Deneyimli Radyocu Melih, Radyo SEYMEN mikrofonunda Melih’in Sevgi Çemberi Programıyla Zeytinburnularla buluştu. Yaklaşık 4 saat süren yayında Melih Zeytinburnu’nun dünü ve bugününü anlattı. İlçemizdeki değişimi yaşayarak anlatan Melih, İlçemizi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasına sokan 20 YıldırZeytinburnu’nu yöneten Belediye Başkanı Murat Aydın’a da teşekkür etti.

Melih Programına Konyalıların Zeytinburnu ve İstanbul’da önde gelen işadamlarından Alka Grup, Selvi Spor Kulüp ve İstanbul Konya Spor Kurucu Başkanı Yahya Dediş, Alka Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eren ve TFD’den Metin Sönmez konuk oldu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.