SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beşyüz (500 T) hattının durağı yeniden Zeytinburnu’nda

KÜLTÜR 10.03.2015 - 17:51, Güncelleme: 10.03.2015 - 17:51
 

Beşyüz (500 T) hattının durağı yeniden Zeytinburnu’nda

İstanbul'un en uzun mesafeli otobüs hatlarından biri olan 500T'nin güzergahı değişti.

Daha önce son ve ilk durağı Zeytinburnu Seyitnizam mahallesinde bulunan ve buradaki arsanın KİPTAŞ tarafından Merkezefendi Akıllı Evlerinin yapılması ile birlikte ilk ve son durağını kaybeden 500 T aradan geçen 5 Yılın ardından ilk ve son durağı yeniden Zeytinburnu’na taşındı. Bundan böyle 500 T'nin yeni ilk ve son durağı Zeytinburnu çırpıcı mahallesi olarak belirlendi İETT'nin sitesinden yapılan açıklamada, İstanbul'un en uzun hatlarından biri olan 500T'nin yeni güzergahı şöyle duyuruldu: ''500T Şifa Mahallesi- Cevizlibağ hattının güzergâhı Şifa Mahallesi- Tuzla Köprüsü- Kaynarca- Pendik Köprüsü-Kartal Metro- Kozyatağı-Kavacık Köprüsü-4.Levent-Nurtepe Viyadüğü-Edirnekapı- Cevizlibağ- Zeytinburnu Çırpıcı olarak değişmiştir. Açık yol koşullarında gidiş-dönüş sefer süresi 240 dakika olan 500T hattı için, ''Efsane hat'', ''Üzerinde güneş batmayan hat'' gibi espriler yapılıyor. DEĞİŞİKLİĞİN ARDINDAN YENİ GÜZERGAHIN TABLOSU İSE ŞU ŞEKİLDE OLDU:
İstanbul'un en uzun mesafeli otobüs hatlarından biri olan 500T'nin güzergahı değişti.

Daha önce son ve ilk durağı Zeytinburnu Seyitnizam mahallesinde bulunan ve buradaki arsanın KİPTAŞ tarafından Merkezefendi Akıllı Evlerinin yapılması ile birlikte ilk ve son durağını kaybeden 500 T aradan geçen 5 Yılın ardından ilk ve son durağı yeniden Zeytinburnu’na taşındı. Bundan böyle 500 T'nin yeni ilk ve son durağı Zeytinburnu çırpıcı mahallesi olarak belirlendi

İETT'nin sitesinden yapılan açıklamada, İstanbul'un en uzun hatlarından biri olan 500T'nin yeni güzergahı şöyle duyuruldu: ''500T Şifa Mahallesi- Cevizlibağ hattının güzergâhı Şifa Mahallesi- Tuzla Köprüsü- Kaynarca- Pendik Köprüsü-Kartal Metro- Kozyatağı-Kavacık Köprüsü-4.Levent-Nurtepe Viyadüğü-Edirnekapı- Cevizlibağ- Zeytinburnu Çırpıcı olarak değişmiştir. Açık yol koşullarında gidiş-dönüş sefer süresi 240 dakika olan 500T hattı için, ''Efsane hat'', ''Üzerinde güneş batmayan hat'' gibi espriler yapılıyor.

DEĞİŞİKLİĞİN ARDINDAN YENİ GÜZERGAHIN TABLOSU İSE ŞU ŞEKİLDE OLDU:

kullan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.