SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Pazarcılar Derneğinin genel kurul ilanı

KÜLTÜR 24.12.2017 - 19:06, Güncelleme: 24.12.2017 - 19:06
 

Zeytinburnu Pazarcılar Derneğinin genel kurul ilanı

Zeytinburnu Pazarcılar Derneğinin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu ilana göre yapılacaktır.

Zeytinburnu Pazarcılar Derneğinin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı (Yıldızlar Düğün Salonu) Beştelsiz Mahallesi 114. Sokak No: 2 Zeytinburnu adresinde aşağıda belirtilen gündeme göre 11 Ocak 2018 Perşembe günü saat 12.00’da yapılacaktır….Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı salt çoğunluğa bakılmaksızın 18 Ocak 2018 Perşembe günü aynı gündeme göre, aynı saat ve aynı adreste yapılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur. GÜNDEM 1- Açılış ve yoklama. 2- Divan Masası oluşturulması. 3- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 4- Faaliyet ve Denetleme Raporları’nın okunması, görüşülmesi ve ayrı ayrı ibrası. 5- Bütçe Raporu’nun okunması, görüşülmesi ve ibrası. 6- Tahmini Bütçe Raporu’nun okunması, görüşülmesi ve ibrası 7- Yeni Yönetim Kurulları’nın seçilmesi 8- Dilek ve Temenniler 9- Kapanış Zeytinburnu Pazarcılar Derneği Adına Başkan Selahattin Sert
Zeytinburnu Pazarcılar Derneğinin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu ilana göre yapılacaktır.

Zeytinburnu Pazarcılar Derneğinin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı (Yıldızlar Düğün Salonu) Beştelsiz Mahallesi 114. Sokak No: 2 Zeytinburnu adresinde aşağıda belirtilen gündeme göre 11 Ocak 2018 Perşembe günü saat 12.00’da yapılacaktır….Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı salt çoğunluğa bakılmaksızın 18 Ocak 2018 Perşembe günü aynı gündeme göre, aynı saat ve aynı adreste yapılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur.

GÜNDEM

1- Açılış ve yoklama.

2- Divan Masası oluşturulması.

3- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

4- Faaliyet ve Denetleme Raporları’nın okunması, görüşülmesi ve ayrı ayrı ibrası.

5- Bütçe Raporu’nun okunması, görüşülmesi ve ibrası.

6- Tahmini Bütçe Raporu’nun okunması, görüşülmesi ve ibrası

7- Yeni Yönetim Kurulları’nın seçilmesi

8- Dilek ve Temenniler

9- Kapanış

Zeytinburnu Pazarcılar Derneği Adına Başkan Selahattin Sert

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.