SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yanan Bina Kartopu Oynamalarına Engel Olmadı

KÜLTÜR 20.02.2015 - 10:29, Güncelleme: 20.02.2015 - 10:29
 

Yanan Bina Kartopu Oynamalarına Engel Olmadı

Zeytinburnu'nda atıl durumda bırakılan binada yangın çıktı. Çıkan yangın binanın çevresindeki çocukların kartopu eğlencesine engel olmadı.

Zeytinburnu’nda atıl durumda bırakılan binada yangın çıktı.Yangın, Zeytinburnu Sahil Park Sitesi'nde atıl durumda bırakılan binada meydana geldi. İddialara göre, binada kalan Suriyeli aileler ısınmak için ateş yaktı. Alevlerin kontrolden çıkması ile büyüyen yangın, faciaya davetiye çıkardı. Yangın sırasında ise okulları tatil olan çocuklar kartopu oynuyordu. Yangına aldırış etmeyen çocuklar kartopu eğlencelerini bozmadı. Yangın ise kısa süre sonra söndürüldü. Kartopu oynayan çocuklar ise, "Evet yangın var ama biz kartopu oynuyoruz" dedi. - İSTANBUL
Zeytinburnu'nda atıl durumda bırakılan binada yangın çıktı. Çıkan yangın binanın çevresindeki çocukların kartopu eğlencesine engel olmadı.

Zeytinburnu’nda atıl durumda bırakılan binada yangın çıktı.Yangın, Zeytinburnu Sahil Park Sitesi'nde atıl durumda bırakılan binada meydana geldi. İddialara göre, binada kalan Suriyeli aileler ısınmak için ateş yaktı. Alevlerin kontrolden çıkması ile büyüyen yangın, faciaya davetiye çıkardı. Yangın sırasında ise okulları tatil olan çocuklar kartopu oynuyordu. Yangına aldırış etmeyen çocuklar kartopu eğlencelerini bozmadı. Yangın ise kısa süre sonra söndürüldü.

Kartopu oynayan çocuklar ise, "Evet yangın var ama biz kartopu oynuyoruz" dedi. - İSTANBUL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.