SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu 1953 Amatör Kulüpler Birliğinden kınama ve taziye mesajı

KÜLTÜR 15.02.2015 - 16:20, Güncelleme: 15.02.2015 - 16:20
 

Zeytinburnu 1953 Amatör Kulüpler Birliğinden kınama ve taziye mesajı

Zeytinburnu 1953 Amatör Kulüpler Birliği, birkaç gün gün hain ve hunharca bir şekilde öldürülen Özgecan Aslan için bir taziye mesajı yayınladı.

Zeytinburnu 1953 Amatör Kulüpler Birliği adına Başkan Cengiz Zafer’in yayınladığı mesajda, "Birkaç gün önce Mersinde meydana gelen hunharca ve haince saldırı sonucu hayatını kaybeden kızımız Özgecan Aslan'ın katledilmesi bütün milletimizi olduğu gibi Zeytinburnu Spor Camiasını bizleri de derin üzüntüye boğmuştur. Beklentimiz bu cani ya da canilerin bir an önce hak ettikleri cezaya çarptırılmasıdır. Bu elim ve hunharca olayı şiddetle, lanetle ve nefretle kınıyoruz. Kesinlikle bu tür canilerin insanlıkla bir alakası olduğunu da düşünmüyoruz. Kızımız Özgecan'a Yüce Allah'tan rahmet dilerken; başta ailesi olmak üzere, Mersinimize ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz." dedi. ZEYTİNBURNU 1953 AMATÖR KULÜPLER BİRLİĞİ ADINA BAŞKAN CENGİZ ZAFER 
Zeytinburnu 1953 Amatör Kulüpler Birliği, birkaç gün gün hain ve hunharca bir şekilde öldürülen Özgecan Aslan için bir taziye mesajı yayınladı.

Zeytinburnu 1953 Amatör Kulüpler Birliği adına Başkan Cengiz Zafer’in yayınladığı mesajda, "Birkaç gün önce Mersinde meydana gelen hunharca ve haince saldırı sonucu hayatını kaybeden kızımız Özgecan Aslan'ın katledilmesi bütün milletimizi olduğu gibi Zeytinburnu Spor Camiasını bizleri de derin üzüntüye boğmuştur. Beklentimiz bu cani ya da canilerin bir an önce hak ettikleri cezaya çarptırılmasıdır. Bu elim ve hunharca olayı şiddetle, lanetle ve nefretle kınıyoruz. Kesinlikle bu tür canilerin insanlıkla bir alakası olduğunu da düşünmüyoruz. Kızımız Özgecan'a Yüce Allah'tan rahmet dilerken; başta ailesi olmak üzere, Mersinimize ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz." dedi.

ZEYTİNBURNU 1953 AMATÖR KULÜPLER BİRLİĞİ ADINA BAŞKAN CENGİZ ZAFER 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.