SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Derbesi Tepebağ'ın

09.02.2015 - 14:50, Güncelleme: 09.02.2015 - 14:50
 

Zeytinburnu Derbesi Tepebağ'ın

Türkiye U17 Şampiyonası İstanbul elemelerindeki Zeytinburnu derbisinde Damlaspor'u 1-0 yenen Tepebağ Kültürspor gözünü finallere dikti. Yeşil-Beyazlılar salı günü Sultanbeyli Belediyespor'u da yenerse Türkiye Şampiyonası'na gidecek.

Sonucu merakla beklenen Zeytinburnu derbisinde Kültürspor, Türkiye'de son yıllarda alt yapı şampiyonalarına damgasını vuran rakibi Damlaspor'u Gürkan Deliceoğlu'nun asistinde Veysi Taşar'ın golüyle 1-0 yenmeyi başardı. Önemli bir engeli aşan Tepebağ Kültürspor ikinci turda 10 Şubat Salı Günü Sultanbeyli Belediyespor'la karşılaşacak. Paşabahçe Stadı'ndaki maç 14.00'te başlayacak. Genel Kaptan Erol Sarıkurt “Tepebağ Kültür Spor Kulübü sporcuları, teknik heyeti ve yönetimi olarak aldığımız galibiyetten dolayı tabii ki sevinçliyiz. Sonuçta tüm yıl boyunca sporcularımız verdikleri emeğin karşılığı aldıklar ve bu sonuçtan dolayı onlarla gurur duyuyoruz. Oynadığımız müsabakada rakibimiz bizim kardeş kulübümüzdür aynı sahada antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Mücadelelerinden dolayı kendilerini tebrik ve teşekkür ederiz" dedi. YEREL FUTBOL-EFKAN BUCAK
Türkiye U17 Şampiyonası İstanbul elemelerindeki Zeytinburnu derbisinde Damlaspor'u 1-0 yenen Tepebağ Kültürspor gözünü finallere dikti. Yeşil-Beyazlılar salı günü Sultanbeyli Belediyespor'u da yenerse Türkiye Şampiyonası'na gidecek.

Sonucu merakla beklenen Zeytinburnu derbisinde Kültürspor, Türkiye'de son yıllarda alt yapı şampiyonalarına damgasını vuran rakibi Damlaspor'u Gürkan Deliceoğlu'nun asistinde Veysi Taşar'ın golüyle 1-0 yenmeyi başardı. Önemli bir engeli aşan Tepebağ Kültürspor ikinci turda 10 Şubat Salı Günü Sultanbeyli Belediyespor'la karşılaşacak. Paşabahçe Stadı'ndaki maç 14.00'te başlayacak.

Genel Kaptan Erol Sarıkurt “Tepebağ Kültür Spor Kulübü sporcuları, teknik heyeti ve yönetimi olarak aldığımız galibiyetten dolayı tabii ki sevinçliyiz. Sonuçta tüm yıl boyunca sporcularımız verdikleri emeğin karşılığı aldıklar ve bu sonuçtan dolayı onlarla gurur duyuyoruz. Oynadığımız müsabakada rakibimiz bizim kardeş kulübümüzdür aynı sahada antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Mücadelelerinden dolayı kendilerini tebrik ve teşekkür ederiz" dedi.

YEREL FUTBOL-EFKAN BUCAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.