SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatından Okullara ziyaret

KÜLTÜR 14.01.2015 - 22:18, Güncelleme: 14.01.2015 - 22:18
 

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatından Okullara ziyaret

AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatının başına Üçüncü kez geçen deneyimli siyasetçi Bahattin Ünver yeni yönetimiyle Okulları ziyaret etti. İdarecilerle hasbihal etti.

AK Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Beraberinde, Sosyal İşler Başkanı Akın Aydın, Alaaddin Çam Eğitimden Sorumlu Birim Başkanı, Bülent Küçükusta Eğitimden Sorumlu Başkan Yrd. İlçemizdeki eğitim kurumlarını ziyaret etmeye başladı. Yedi Okulu ziyaret eden AK Teşkilatı kısa bir süre içinde ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek Okul idarecilerimizler hem hasbihal edecek hem de okulların eksiklerini sorunlarını belirleyerek rapor haline getirecekler. AK Teşkilat ilk gün, TRİSAD Müdürü Hasan Gündüz, Reşat Tardu ortaokulu Müdürü Necati Ayvaz, Celalettin Gözüsulu İlkokulu Necim Kaşkaya, Dr. Reşit Galip İlkokulu Müdürü Serkan Segman, Saniye Sezgin İlkokulu Müdürü Ali Akıllı, Veliefendi İlköğretim Okulu Müdürü Nejdet Şentürk, Abay Ortaokulu Müdürü Gülsüm Çınar’ı makamlarında ziyaret ettiler. Okullarını ihtiyaçlarını sorunlarını ve okullardaki eğitimle ilgili bilgiler aldılar. Okullarımıza yeni atanan okul müdürlerimize görevlerinde başarılar dilediler. AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Beraberindeki ilçe yöneticileri birkaç gün önce eşini bir yakınının cenazesindeyken geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaybeden TRİSAD Müdürü Hasan Gündüz Beye de aynı zamanda taziye ziyaretinde bulundular. AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, TRİSAD Müdürü Hasan Gündüz çok değerli eşi emekli öğretmen Nihal Gündüz Hanımefendinin ilçemizde eğitime yıllar yılı büyük katkı sağladığını ve hiç beklenmedik bir Anda bir cenaze vefat etmesinin derin üzüntüsü içende olduklarını Müdürümüz Hasan Gündüz Beye iletti ve acısını paylaştılar. AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver Okul ziyaretleri sonrası Gazetemize yaptığı kısa açıklamada, milletçe öğretmenlere şükran ve minnet borçlu olduklarını ifade etti. Öğretmenlerin gönüllerde çok önemli yeri olduğunu belirten Ünver, şunları kaydetti:"Hükümet olarak, eğitime çok özel bir önem veriyoruz. Cumhuriyet tarihimizin en köklü, en kapsamlı, en farklı yatırımlarını gerçekleştirdik. En fazla yatırımı eğitime yaptık. Çünkü eğitim, milletimizin geleceğidir. Daha donanımlı insanların yetişmesinin, çıtası yükselmiş bir eğitimle olacağını biliyoruz. Geçen yıl uygulamaya koyduğumuz 4+4+4 eğitim sistemimizle eğitimde bir reform gerçekleştirdik ve yeni bir sayfa açtık. AK Parti hükümeti dönemlerinde 400 binden fazla öğretmen ataması gerçekleştirdik. Şuan da 850 bin öğretmen kadrosuyla eğitimde kalite çıtasını yükselttik. Milli ve manevi değerlerimizin öğretilmesi de eğitimde önemli bir yer tutmaktadır dedi. Okul Müdürleri AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver’e ve ilçe yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatının başına Üçüncü kez geçen deneyimli siyasetçi Bahattin Ünver yeni yönetimiyle Okulları ziyaret etti. İdarecilerle hasbihal etti.

AK Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Beraberinde, Sosyal İşler Başkanı Akın Aydın, Alaaddin Çam Eğitimden Sorumlu Birim Başkanı, Bülent Küçükusta Eğitimden Sorumlu Başkan Yrd. İlçemizdeki eğitim kurumlarını ziyaret etmeye başladı. Yedi Okulu ziyaret eden AK Teşkilatı kısa bir süre içinde ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek Okul idarecilerimizler hem hasbihal edecek hem de okulların eksiklerini sorunlarını belirleyerek rapor haline getirecekler.

AK Teşkilat ilk gün, TRİSAD Müdürü Hasan Gündüz, Reşat Tardu ortaokulu Müdürü Necati Ayvaz, Celalettin Gözüsulu İlkokulu Necim Kaşkaya, Dr. Reşit Galip İlkokulu Müdürü Serkan Segman, Saniye Sezgin İlkokulu Müdürü Ali Akıllı, Veliefendi İlköğretim Okulu Müdürü Nejdet Şentürk, Abay Ortaokulu Müdürü Gülsüm Çınar’ı makamlarında ziyaret ettiler. Okullarını ihtiyaçlarını sorunlarını ve okullardaki eğitimle ilgili bilgiler aldılar. Okullarımıza yeni atanan okul müdürlerimize görevlerinde başarılar dilediler.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Beraberindeki ilçe yöneticileri birkaç gün önce eşini bir yakınının cenazesindeyken geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaybeden TRİSAD Müdürü Hasan Gündüz Beye de aynı zamanda taziye ziyaretinde bulundular.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, TRİSAD Müdürü Hasan Gündüz çok değerli eşi emekli öğretmen Nihal Gündüz Hanımefendinin ilçemizde eğitime yıllar yılı büyük katkı sağladığını ve hiç beklenmedik bir Anda bir cenaze vefat etmesinin derin üzüntüsü içende olduklarını Müdürümüz Hasan Gündüz Beye iletti ve acısını paylaştılar.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver Okul ziyaretleri sonrası Gazetemize yaptığı kısa açıklamada, milletçe öğretmenlere şükran ve minnet borçlu olduklarını ifade etti. Öğretmenlerin gönüllerde çok önemli yeri olduğunu belirten Ünver, şunları kaydetti:"Hükümet olarak, eğitime çok özel bir önem veriyoruz. Cumhuriyet tarihimizin en köklü, en kapsamlı, en farklı yatırımlarını gerçekleştirdik. En fazla yatırımı eğitime yaptık. Çünkü eğitim, milletimizin geleceğidir. Daha donanımlı insanların yetişmesinin, çıtası yükselmiş bir eğitimle olacağını biliyoruz. Geçen yıl uygulamaya koyduğumuz 4+4+4 eğitim sistemimizle eğitimde bir reform gerçekleştirdik ve yeni bir sayfa açtık. AK Parti hükümeti dönemlerinde 400 binden fazla öğretmen ataması gerçekleştirdik. Şuan da 850 bin öğretmen kadrosuyla eğitimde kalite çıtasını yükselttik. Milli ve manevi değerlerimizin öğretilmesi de eğitimde önemli bir yer tutmaktadır dedi. Okul Müdürleri AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver’e ve ilçe yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.