SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’ndaki Cinayetin Sırrı çözüldü

KÜLTÜR 08.01.2015 - 16:01, Güncelleme: 08.01.2015 - 16:01
 

Zeytinburnu’ndaki Cinayetin Sırrı çözüldü

Zeytinburnu'nda işyerinden çıkarılacağı haberini alan ve bundan sorumlu tuttuğu mesai arkadaşını tabancayla vurarak öldüren şüpheli polis tarafından yakalandı.

Zeytinburnu'nda işyerinden çıkarılacağı haberini alan ve bundan sorumlu tuttuğu mesai arkadaşını tabancayla vurarak öldüren şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesinde 11 Aralık 2014 tarihinde meydana gelen olayda bir nakliye firmasında çalışan Mahmut İnce (53) sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay sırasında Mahmut İnce'nin yanında bulunan Doğan Akarcalı (35)da yaralandı. Olaydan sonra başlatılan soruşturmada cinayeti Mahmut İnce'nin iş arkadaşı Erol A.(35)'nın yaptığı tespit edildi. Polis şüphelinin işinde sürekli rapor aldığını bu nedenle işten çıkarılacağını öğrendiğinde bunun sorumlusu olarak arkadaşını gördüğünü belirledi. Olaydan hemen önce ikilinin bu nedenle sokak ortasında kavga ettikleri bu sırada silahını çeken şüphelinin cinayeti işleyerek kaçtığı tespit edildi. Görgü yanıkları ise olayı şöyle anlattı. İşini kaybeden Erol A. bu davranışı kendine yediremedi. Sabah iş yerine gelerek işyeri sahibinden hesap sordu. Araya girmeye çalışan Mahmut ince'yi bu olayda sorumlu tuttu. Mahmut ince'nin tüm müdahalelerine silahla karşılık veren Katil zanlısı Mahmut İnce'yi göz kırpmadan öldürdü. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranmaya başlanan şüpheli Erol A. gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Zeytinburnu'nda işyerinden çıkarılacağı haberini alan ve bundan sorumlu tuttuğu mesai arkadaşını tabancayla vurarak öldüren şüpheli polis tarafından yakalandı.

Zeytinburnu'nda işyerinden çıkarılacağı haberini alan ve bundan sorumlu tuttuğu mesai arkadaşını tabancayla vurarak öldüren şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesinde 11 Aralık 2014 tarihinde meydana gelen olayda bir nakliye firmasında çalışan Mahmut İnce (53) sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay sırasında Mahmut İnce'nin yanında bulunan Doğan Akarcalı (35)da yaralandı. Olaydan sonra başlatılan soruşturmada cinayeti Mahmut İnce'nin iş arkadaşı Erol A.(35)'nın yaptığı tespit edildi. Polis şüphelinin işinde sürekli rapor aldığını bu nedenle işten çıkarılacağını öğrendiğinde bunun sorumlusu olarak arkadaşını gördüğünü belirledi. Olaydan hemen önce ikilinin bu nedenle sokak ortasında kavga ettikleri bu sırada silahını çeken şüphelinin cinayeti işleyerek kaçtığı tespit edildi. Görgü yanıkları ise olayı şöyle anlattı. İşini kaybeden Erol A. bu davranışı kendine yediremedi. Sabah iş yerine gelerek işyeri sahibinden hesap sordu. Araya girmeye çalışan Mahmut ince'yi bu olayda sorumlu tuttu. Mahmut ince'nin tüm müdahalelerine silahla karşılık veren Katil zanlısı Mahmut İnce'yi göz kırpmadan öldürdü.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranmaya başlanan şüpheli Erol A. gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.