SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beştelsiz’de U13 takımına mangal partisi

29.05.2014 - 08:27, Güncelleme: 29.05.2014 - 08:27
 

Beştelsiz’de U13 takımına mangal partisi

İstanbul U13 Ligi 22.Grubu 3.sırada bitiren Beştelsizspor minik sporcular son antrenman sonrasında Kulüp Yönetimi tarafından organize edilen mangal partisine katıldılar.

Beştelsiz Kulüp binasında düzenlenen etkinliğe, futbolcuların yanı sıra Başkan Naci Sert ile Yöneticiler Alaattin Çam, Bülent Küçükusta, Teknik Direktörler Sedat Yıldız ve Ahmet Tüken katıldılar. unnamed Yerel Futbol Sitesine konuşan Beştelsiz Başkanı Naci Sert, “çocuklarımızın bizim yarınlarımız. Elde edilen derecenin önemi yok, mühim olan sportmence mücadele etmeleri ve Kulübümüzü en güzel şekilde temsil etmeleri. Çocuklarla birlikte zaman geçirmekten daha güzel bir duygu yok. Hepsini çok seviyoruz” dedi.   YEREL FUTBOL-ALİ KEMAL DEMİR
İstanbul U13 Ligi 22.Grubu 3.sırada bitiren Beştelsizspor minik sporcular son antrenman sonrasında Kulüp Yönetimi tarafından organize edilen mangal partisine katıldılar.

Beştelsiz Kulüp binasında düzenlenen etkinliğe, futbolcuların yanı sıra Başkan Naci Sert ile Yöneticiler Alaattin Çam, Bülent Küçükusta, Teknik Direktörler Sedat Yıldız ve Ahmet Tüken katıldılar.
unnamed

Yerel Futbol Sitesine konuşan Beştelsiz Başkanı Naci Sert, “çocuklarımızın bizim yarınlarımız. Elde edilen derecenin önemi yok, mühim olan sportmence mücadele etmeleri ve Kulübümüzü en güzel şekilde temsil etmeleri. Çocuklarla birlikte zaman geçirmekten daha güzel bir duygu yok. Hepsini çok seviyoruz” dedi.
 
YEREL FUTBOL-ALİ KEMAL DEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.