SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gazi Paşa Öğrencileri ölümle burun buruna

KÜLTÜR 21.05.2014 - 19:35, Güncelleme: 21.05.2014 - 19:35
 

Gazi Paşa Öğrencileri ölümle burun buruna

Gazi Paşa İlkokulu öğrencilerin ve yayaların rahatça geçeceği yaya köprüsü yıkıldıktan sonra öğrenciler okul giriş ve çıkışlarında olası bir ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar

1964 yılında yapılan tren yolu yaya üst geçidi 50 yıl sonra Marmaray çalışmaları nedeniyle zamansız olarak yıkıldı. Gazipaşa İlkokulu öğrencileri ve genelde yayalar bu köprüden rahatça karşı taraflara geçebiliyorlardı. Yaya köprüsünün yıkılmasıyla birlikte bu okulun tüm öğrencileri adeta olası bir trafik kazası olasılığıyla karşı karşıya bırakıldı. Okul önlerinde zabıta uygulmasıda Gazipaşa ilköğretim okulunda olmayınca öğrencilerin yolun karşı tarafına geçişleri esnasında oldukça tehlikeli anlar yaşıyorlar. Marmaray çalışması nedeniyle üst geçidin Kazlıçeşme tarafında kalan Zübeyde Hanım Caddesi’nde 65 metre uzunluğunda, 45 - 50 santim genişliğinde ve 35 santim çökmesiyle trafik tek yönlü tarafa aktarıldı. Bu nedenle öğrencilerin geçiş yaptıkları bölüme daha fazla araç girmeye başladı. Öğrenci ve yayalar asfalta inerek yürümek zorunda kalıyor. Halen bir koruma demir perdesi yapılmaması ve hiç bir önlem alınmaması dikkattimizden kaçmadı. Bizler Haberci olarak faica yaşnamadan uyarıyoruz. Facia yaşandıktan sonra alınacak inlemlerin ise hiç değeri kalmıyor. Meclis Üyesi arakadaşlarımızı da bu tür konularda duyarlı olmaya davet ediyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Gazi Paşa İlkokulu öğrencilerin ve yayaların rahatça geçeceği yaya köprüsü yıkıldıktan sonra öğrenciler okul giriş ve çıkışlarında olası bir ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar

1964 yılında yapılan tren yolu yaya üst geçidi 50 yıl sonra Marmaray çalışmaları nedeniyle zamansız olarak yıkıldı. Gazipaşa İlkokulu öğrencileri ve genelde yayalar bu köprüden rahatça karşı taraflara geçebiliyorlardı. Yaya köprüsünün yıkılmasıyla birlikte bu okulun tüm öğrencileri adeta olası bir trafik kazası olasılığıyla karşı karşıya bırakıldı. Okul önlerinde zabıta uygulmasıda Gazipaşa ilköğretim okulunda olmayınca öğrencilerin yolun karşı tarafına geçişleri esnasında oldukça tehlikeli anlar yaşıyorlar.

Marmaray çalışması nedeniyle üst geçidin Kazlıçeşme tarafında kalan Zübeyde Hanım Caddesi’nde 65 metre uzunluğunda, 45 - 50 santim genişliğinde ve 35 santim çökmesiyle trafik tek yönlü tarafa aktarıldı. Bu nedenle öğrencilerin geçiş yaptıkları bölüme daha fazla araç girmeye başladı.

Öğrenci ve yayalar asfalta inerek yürümek zorunda kalıyor. Halen bir koruma demir perdesi yapılmaması ve hiç bir önlem alınmaması dikkattimizden kaçmadı. Bizler Haberci olarak faica yaşnamadan uyarıyoruz. Facia yaşandıktan sonra alınacak inlemlerin ise hiç değeri kalmıyor. Meclis Üyesi arakadaşlarımızı da bu tür konularda duyarlı olmaya davet ediyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.