SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı tatilde de çalışıyor

GÜNDEM 03.05.2014 - 19:41, Güncelleme: 03.05.2014 - 19:41
 

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı tatilde de çalışıyor

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı haftasonu tatilini Bolu Sarot Termal Tatil köyünde geçiriyor. Seçim zaferinin ardından AK Teşkilat hem dinleniyor hemde Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeni staretejilerini belirliyor.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,AK Teşkilatı Bolu Sarot'a taşıdı. İki Deneyimli siyasetçi adeta Zeytinburnu'nun son 20 yılına damgasını vurdu. Ard arda kazanılan seçim zaferlerinin ardından iki günlük tatail Zeytinburnu Teşkilatı için hiç mi hiç bir şey değil. Teşkilat daha güzel bir tatili çoktan hak etti. Tatil demeyelim aslında AK Teşkilatın iki günlük Sarot kaçamağı tatil giib gözüksede aslında yoğunlatşrılmış bir siyaset kampı. AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı önce Mahalle Mahalle seçim sonuçlarını masaya yatırdı. Eksikler ve artılar önümüzdeki dönemler için tek tek nok edildi, raporlar hazırlandı. Ardından kısa bir mola ve Nisan Ayı Danışma Meclisi çok geniş bir katlımla Sarot Termal Tesislerinin konferans salonunda yapıldı. Danışma Meclisine Medya Birim Başkanı Ahmet Kaya Başkanlık etti. Danışma Meclisine, AK Parti Zeytinburnu Milletvekili Osman Aşkın Bak, Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Bahattin Ünver, İlçe Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri tam kadro, Mahalle Başkanları , Mahalle Teşkilatları ve AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı katıldı. Danışma Meclisinin ana gündemi 30 Mart Yerel Sewçimleri ve Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Kürsüye ilk olarak İlçenin deneyimli Başkanı, AK Teşkilatın amiral gemisi Bahattin Ünver çıktı. Başkan Ünver konuşmasında, Sizler Beni hiç yanıltmadınız. 30 Mart Yerel SDeçimleri çin önceki seçimlerde olduğu gibi Zeytinburnu'nda çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadınız. Bunun sonucunda % 50 ile kırılması güç bir rekoru kırarak Belediye Başkanımız Murat Aydın'ı 4. Kez Başkanlık koltuğuna oturttunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı ile ilçe Başkanınız olarak gurur duyurorum dedi. Başkan Bahattin Ünver ayrıca Zeytinburnu'na döner dönmez Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çok ciddi bir çalışmanın içerisine girecklerini ve adaylarını ilk turda köşke çıkaracklarını söyledi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise konuşmasında AK Teşkilattan helallik istedi Bana hayatımın en onurlu yıllarını yaşattınız. Sizlerin gayreti ve Zeytinburnu Halkının desteği ile 4.Dönemimzde oyumuzu katlayarak yeniden Başkanlık görevine layık gördünüz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Başkan Aydın Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımıcları olarak Adeta Türkiyenin mozağini Zeytinburnu Belediyesine yerleştirdik dedi. AK Parti'nin Zeytinburnu Milletvekili ve neredeyse ilçemizdeki bütün organizasyonlara katılan, başarılı Vekilimiz Osman Aşkın Bak, AK Teşkilata yeniden rekor kırarak Zeytinburnu Burçlarına AK Parti Bayrağını dikdikleri için teşekkü etti.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL HABER
AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı haftasonu tatilini Bolu Sarot Termal Tatil köyünde geçiriyor. Seçim zaferinin ardından AK Teşkilat hem dinleniyor hemde Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeni staretejilerini belirliyor.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,AK Teşkilatı Bolu Sarot'a taşıdı. İki Deneyimli siyasetçi adeta Zeytinburnu'nun son 20 yılına damgasını vurdu. Ard arda kazanılan seçim zaferlerinin ardından iki günlük tatail Zeytinburnu Teşkilatı için hiç mi hiç bir şey değil. Teşkilat daha güzel bir tatili çoktan hak etti. Tatil demeyelim aslında AK Teşkilatın iki günlük Sarot kaçamağı tatil giib gözüksede aslında yoğunlatşrılmış bir siyaset kampı.

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı önce Mahalle Mahalle seçim sonuçlarını masaya yatırdı. Eksikler ve artılar önümüzdeki dönemler için tek tek nok edildi, raporlar hazırlandı. Ardından kısa bir mola ve Nisan Ayı Danışma Meclisi çok geniş bir katlımla Sarot Termal Tesislerinin konferans salonunda yapıldı. Danışma Meclisine Medya Birim Başkanı Ahmet Kaya Başkanlık etti. Danışma Meclisine, AK Parti Zeytinburnu Milletvekili Osman Aşkın Bak, Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Bahattin Ünver, İlçe Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri tam kadro, Mahalle Başkanları , Mahalle Teşkilatları ve AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı katıldı.

Danışma Meclisinin ana gündemi 30 Mart Yerel Sewçimleri ve Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Kürsüye ilk olarak İlçenin deneyimli Başkanı, AK Teşkilatın amiral gemisi Bahattin Ünver çıktı. Başkan Ünver konuşmasında, Sizler Beni hiç yanıltmadınız. 30 Mart Yerel SDeçimleri çin önceki seçimlerde olduğu gibi Zeytinburnu'nda çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadınız. Bunun sonucunda % 50 ile kırılması güç bir rekoru kırarak Belediye Başkanımız Murat Aydın'ı 4. Kez Başkanlık koltuğuna oturttunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı ile ilçe Başkanınız olarak gurur duyurorum dedi. Başkan Bahattin Ünver ayrıca Zeytinburnu'na döner dönmez Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çok ciddi bir çalışmanın içerisine girecklerini ve adaylarını ilk turda köşke çıkaracklarını söyledi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise konuşmasında AK Teşkilattan helallik istedi Bana hayatımın en onurlu yıllarını yaşattınız. Sizlerin gayreti ve Zeytinburnu Halkının desteği ile 4.Dönemimzde oyumuzu katlayarak yeniden Başkanlık görevine layık gördünüz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Başkan Aydın Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımıcları olarak Adeta Türkiyenin mozağini Zeytinburnu Belediyesine yerleştirdik dedi.

AK Parti'nin Zeytinburnu Milletvekili ve neredeyse ilçemizdeki bütün organizasyonlara katılan, başarılı Vekilimiz Osman Aşkın Bak, AK Teşkilata yeniden rekor kırarak Zeytinburnu Burçlarına AK Parti Bayrağını dikdikleri için teşekkü etti. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.