SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda inanılmaz motor kazası

KÜLTÜR 01.05.2014 - 23:33, Güncelleme: 01.05.2014 - 23:33
 

Zeytinburnu'nda inanılmaz motor kazası

Zeytinburnu Sahilde kullandığı motosikletle aşırı hız yaptığı ileri sürülen 30 yaşındaki bir genç motosikletin hakimiyetini kaybetti ve motor altından çıkarak bariyerlerin kenarından yaklaşık sürüklendi.

Saat 11.30 sıralarında İsmi henüz belirlenemeyen bir şahıs 34 JJD 70 Honda marka kendi motosikletiyle Zeytinburnu Sahil Kennedy Caddesi üzerinde iddiaya göre aşırı hız yaptı. Motosikletin kontrolünü kaybeden şahıs kaldırama çarparak yaklaşık 200 metre sürüklendi. Sürüklenerek yol kenarında bulunan Demir bariyerilerin altına kafası sıkıştı. Şahsın kafasınsa ise kask yoktu. Çok ağğır darbe alan ve kanlar içinde kalan şahısa olay yerinden geçen Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ve güvenlik ekibi ilk müdahaleyi yaptı. Hemen 112 Acil Servis haber veriledi kısa bir süre içinde olay yerine ulaşan ambulansta bulunan sağlık çlaışanları aşırı kan kaybeden şahısı titiz bir çalışma ile demir bariyerlerin altından çıkararak hastanye kaldırdı. Polis olay yerinde detayl bir inceleme yaptı. İsmi belirlenemeyen şahsın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Sahilde kullandığı motosikletle aşırı hız yaptığı ileri sürülen 30 yaşındaki bir genç motosikletin hakimiyetini kaybetti ve motor altından çıkarak bariyerlerin kenarından yaklaşık sürüklendi.

Saat 11.30 sıralarında İsmi henüz belirlenemeyen bir şahıs 34 JJD 70 Honda marka kendi motosikletiyle Zeytinburnu Sahil Kennedy Caddesi üzerinde iddiaya göre aşırı hız yaptı. Motosikletin kontrolünü kaybeden şahıs kaldırama çarparak yaklaşık 200 metre sürüklendi. Sürüklenerek yol kenarında bulunan Demir bariyerilerin altına kafası sıkıştı. Şahsın kafasınsa ise kask yoktu. Çok ağğır darbe alan ve kanlar içinde kalan şahısa olay yerinden geçen Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ve güvenlik ekibi ilk müdahaleyi yaptı.

Hemen 112 Acil Servis haber veriledi kısa bir süre içinde olay yerine ulaşan ambulansta bulunan sağlık çlaışanları aşırı kan kaybeden şahısı titiz bir çalışma ile demir bariyerlerin altından çıkararak hastanye kaldırdı. Polis olay yerinde detayl bir inceleme yaptı. İsmi belirlenemeyen şahsın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.