SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Özkan Özoğul toprağa verildi

KÜLTÜR 30.04.2014 - 20:24, Güncelleme: 30.04.2014 - 20:24
 

Özkan Özoğul toprağa verildi

30 Nisan Gecesi saat: 00:30’da Fatih Unkapanından gelen haber Zeytinburnu’nu yasa boğdu.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinin köklü ailelerinden Özoğul ailesi Fatih’ten gelen haber ile yasa boğuldu. Hayrullah Özoğul’un biricik evladı vatani görevini yapıp ana kucağına yein dönmüş ve iş hayatına atılmıştı. Arkadaşlarıyla özlem gidermek için gece gezmesine çıktı. Gece eve dönüş yolunda yağmur ve kaygan yolda kaza yaptı. Aracı takla attı. FATİH'te içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, kontrolü kaybeterek yol kenarındaki korkuluklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak karşı şeride geçen otomobilde bulunan sürücü Özkan Özoğul hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Fatih Unkapanı Atatürk Bulvarı'nda saat 00.30 sıralarında Beyoğlu istikametinde meydana geldi. Özkan Özoğul yönetimindeki 34 YD 873 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu sırada vatandaşlar, otomobil içinde bulunan Ömer Faruk Çitil, Heja Dindar ve Ali Osman Çoban'ı yaralı olarak araçtan çıkardı. Vatandaşlar sürücü Özoğul'u ise otomobil içinde sıkıştığı için kurtaramadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Özkan Özoğul'u sıkıştı yerden çıkardı. Yaralılar, ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, sağlık ekipleri Özoğul'un hayatını kaybettiğini belirledi. Özkan Özoğul'un cesedi ambulansa İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Aileye acı haber erkekn ulaştı. Zeytinburnu Telsiz yasa boğuldu. Son görev için biçkin delikanlı doğup büyüdüğü Telsiz Mahallesine getirildi. Arkadaşları sevenleri, ailesi, akrabaları, gönül verdiği Cimbomlular ve Zeytinburnu Sporlular herkes oradaydı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yrd. Gökhan Kasap, hemşerisi Özkan’a karşı son görevi yapma için cenazede yerini aldı. AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Fazlıoğlu, CHP Eski Meclis Üyeleri Yaşar Dindar, İsmail Terzi, Ayhan Özoğlu, AK Parti Meclis Üyeleri Abdulhakim Kaya,Hasan Hüseyin Keser,  CHP Meclis Üyesi İlkay Biber, İşadamı Salih Zeki Durmuşoğlu, Yıldırım Emen ve çok sayıda kişi katıldı. Özkan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında Edirne kapı şehitliğinde toprağa verildi. Gönül Verdiği Ultra Aslan Grubuda Özkan için bir taziye mesajı yayınladı. Binlerce Galatasaray taraftarı bu mesajın altına üzüntülerini bildiren taziye mesajları yazdı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
30 Nisan Gecesi saat: 00:30’da Fatih Unkapanından gelen haber Zeytinburnu’nu yasa boğdu.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinin köklü ailelerinden Özoğul ailesi Fatih’ten gelen haber ile yasa boğuldu. Hayrullah Özoğul’un biricik evladı vatani görevini yapıp ana kucağına yein dönmüş ve iş hayatına atılmıştı. Arkadaşlarıyla özlem gidermek için gece gezmesine çıktı. Gece eve dönüş yolunda yağmur ve kaygan yolda kaza yaptı. Aracı takla attı. FATİH'te içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, kontrolü kaybeterek yol kenarındaki korkuluklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak karşı şeride geçen otomobilde bulunan sürücü Özkan Özoğul hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Fatih Unkapanı Atatürk Bulvarı'nda saat 00.30 sıralarında Beyoğlu istikametinde meydana geldi. Özkan Özoğul yönetimindeki 34 YD 873 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu sırada vatandaşlar, otomobil içinde bulunan Ömer Faruk Çitil, Heja Dindar ve Ali Osman Çoban'ı yaralı olarak araçtan çıkardı.

Vatandaşlar sürücü Özoğul'u ise otomobil içinde sıkıştığı için kurtaramadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Özkan Özoğul'u sıkıştı yerden çıkardı. Yaralılar, ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, sağlık ekipleri Özoğul'un hayatını kaybettiğini belirledi. Özkan Özoğul'un cesedi ambulansa İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Aileye acı haber erkekn ulaştı. Zeytinburnu Telsiz yasa boğuldu.

Son görev için biçkin delikanlı doğup büyüdüğü Telsiz Mahallesine getirildi. Arkadaşları sevenleri, ailesi, akrabaları, gönül verdiği Cimbomlular ve Zeytinburnu Sporlular herkes oradaydı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yrd. Gökhan Kasap, hemşerisi Özkan’a karşı son görevi yapma için cenazede yerini aldı. AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Fazlıoğlu, CHP Eski Meclis Üyeleri Yaşar Dindar, İsmail Terzi, Ayhan Özoğlu, AK Parti Meclis Üyeleri Abdulhakim Kaya,Hasan Hüseyin Keser,  CHP Meclis Üyesi İlkay Biber, İşadamı Salih Zeki Durmuşoğlu, Yıldırım Emen ve çok sayıda kişi katıldı. Özkan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında Edirne kapı şehitliğinde toprağa verildi. Gönül Verdiği Ultra Aslan Grubuda Özkan için bir taziye mesajı yayınladı. Binlerce Galatasaray taraftarı bu mesajın altına üzüntülerini bildiren taziye mesajları yazdı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.