SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Fazlıoğlu: Sevgi Kazanacak CHP Kazanacak

GÜNDEM 15.02.2014 - 09:16, Güncelleme: 15.02.2014 - 09:16
 

Fazlıoğlu: Sevgi Kazanacak CHP Kazanacak

CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü 14 Şubat Sevgililer Gününde devgi kazanacak CHP kazanacak sloganları ile yürüdü

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Fazlıoğlu,Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Aday Adayları ve ilçe örgütü sevgililer gününü kırmızı karanfillerle kutladı. Zeytinburnu İlçe Binası önünde başlayan sevgi yürüyüşü ile 58 Bulvar'da devam ederek Depo durağına kadar devam etti. Yürüyüş boyunca yoldan geçen vatandaşlara kırmızı karanfil dağıtan İlçe Başkanı Metin Doğan "Bu gün birbirini seven herkesin günü. 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını bu meydanlara diktiğimizde, sevginin gücünün nelere kadir olacağını göstereceğiz. Biz sevgiyle çıktık bu yola, sevgiyle kazanacağız" dedi. CHP Zeytinburnu Belediye Başkanı Mustafa Fazlıoğlu'da "Sevgili demek kadın erkek arasındaki sevgiyi ifade etmez. Sevgili sevilendir. Karanfiller sevgimizin sadece ifadesidir. Dün olduğu gibi bugünde insanları seviyoruz. Bu gün genç, yaşlı, kadın, erkek tüm insanlara kutlu olsun. Sevgi en büyük emektir. Sevgi yüreğin işçisidir. Yüreğimizi ortaya koyduk ve hep birlikte sevgiyle kazanacağız. Zeytinburnu'n da sevgi kazanacak" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü 14 Şubat Sevgililer Gününde devgi kazanacak CHP kazanacak sloganları ile yürüdü

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Fazlıoğlu,Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Aday Adayları ve ilçe örgütü sevgililer gününü kırmızı karanfillerle kutladı.

Zeytinburnu İlçe Binası önünde başlayan sevgi yürüyüşü ile 58 Bulvar'da devam ederek Depo durağına kadar devam etti. Yürüyüş boyunca yoldan geçen vatandaşlara kırmızı karanfil dağıtan İlçe Başkanı Metin Doğan "Bu gün birbirini seven herkesin günü. 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını bu meydanlara diktiğimizde, sevginin gücünün nelere kadir olacağını göstereceğiz. Biz sevgiyle çıktık bu yola, sevgiyle kazanacağız" dedi.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkanı Mustafa Fazlıoğlu'da "Sevgili demek kadın erkek arasındaki sevgiyi ifade etmez. Sevgili sevilendir. Karanfiller sevgimizin sadece ifadesidir. Dün olduğu gibi bugünde insanları seviyoruz. Bu gün genç, yaşlı, kadın, erkek tüm insanlara kutlu olsun. Sevgi en büyük emektir. Sevgi yüreğin işçisidir. Yüreğimizi ortaya koyduk ve hep birlikte sevgiyle kazanacağız. Zeytinburnu'n da sevgi kazanacak" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.