SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gökalp Mahallesinde korkutan yangın

KÜLTÜR 29.01.2014 - 09:42, Güncelleme: 29.01.2014 - 09:42
 

Gökalp Mahallesinde korkutan yangın

Zeytinburnu'nda bir deri imalathanesinde yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 48/3 sokakta bulunan bir 5 katlı bir binanın bodrum katında bulunan deri imalathanesinde 23.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Dumanı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede hızla yayılan alevler imalathanenin giriş ve asma katını da etkisi altına aldı. Oluşan yoğun duman imalathane dahil tüm binayı kapladı. Zeytinburnu itfaiye ekipleri yangına ilk müdahaleyi ederek, Bakırköy ve Fatih itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekiplerin yardımıyla yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangını görüp itfaiye ekiplerine durumu bildiren vatandaşlar, "Bir anda duman gelmeye başladı. Arabalarımızı çektik itfaiye geliyor diyerek, o sırada alevler yükseldi. İçeride kimse var mı, yok mu bilmiyoruz" şeklinde konuştu. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada maddi hasar meydana geldi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nda bir deri imalathanesinde yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 48/3 sokakta bulunan bir 5 katlı bir binanın bodrum katında bulunan deri imalathanesinde 23.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Dumanı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede hızla yayılan alevler imalathanenin giriş ve asma katını da etkisi altına aldı. Oluşan yoğun duman imalathane dahil tüm binayı kapladı. Zeytinburnu itfaiye ekipleri yangına ilk müdahaleyi ederek, Bakırköy ve Fatih itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen ekiplerin yardımıyla yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangını görüp itfaiye ekiplerine durumu bildiren vatandaşlar, "Bir anda duman gelmeye başladı. Arabalarımızı çektik itfaiye geliyor diyerek, o sırada alevler yükseldi. İçeride kimse var mı, yok mu bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada maddi hasar meydana geldi.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.