SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İş Adamı Kullandığı Otomobille Yayaya Çarptı

KÜLTÜR 03.07.2013 - 20:15, Güncelleme: 03.07.2013 - 20:15
 

İş Adamı Kullandığı Otomobille Yayaya Çarptı

Bakırköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Yürekliarslan'a (31) işadamı İsmail Gülle'nin kullandığı otomobil çarptı.

Bakırköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Yürekliarslan'a (31) işadamı İsmail Gülle'nin kullandığı otomobil çarptı. Yürekliaslan olay yerinde hayatını kaybetti. İsmail Gülle ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Olay, Sahil Kennedy Caddesi Zeytinburnu istikametinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, bir restorantta kebap ustası olarak çalışan Ali Yürekliarslan, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, 34 AE 6251 plakalı otomobiliyle transit yolda seyir halinde bulunan İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı, TİM Sektörler Kurulu Üyesi ve Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu Derneği Başkanı olan İsmail Gülle Yürekliaslan'a çarptı. Yürekliarslan, çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Ağır yaralanan şahıs için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Kaza adresine gelen sağlık ekiplerinin bütün müdahalesine rağmen Yürekliarslan kurtarılamadı. Evli ve 2 çocuk babası olan Ali Yürekliarslan'ın cenazesi ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan iş adamı Gülle ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bir süre trafiğe kapanan sahil yolu kazaya karışan aracın kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. www.zeytinburnuhaber.org
Bakırköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Yürekliarslan'a (31) işadamı İsmail Gülle'nin kullandığı otomobil çarptı.

Bakırköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Yürekliarslan'a (31) işadamı İsmail Gülle'nin kullandığı otomobil çarptı. Yürekliaslan olay yerinde hayatını kaybetti. İsmail Gülle ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Olay, Sahil Kennedy Caddesi Zeytinburnu istikametinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, bir restorantta kebap ustası olarak çalışan Ali Yürekliarslan, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, 34 AE 6251 plakalı otomobiliyle transit yolda seyir halinde bulunan İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı, TİM Sektörler Kurulu Üyesi ve Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu Derneği Başkanı olan İsmail Gülle Yürekliaslan'a çarptı. Yürekliarslan, çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Ağır yaralanan şahıs için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Kaza adresine gelen sağlık ekiplerinin bütün müdahalesine rağmen Yürekliarslan kurtarılamadı. Evli ve 2 çocuk babası olan Ali Yürekliarslan'ın cenazesi ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazaya karışan iş adamı Gülle ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bir süre trafiğe kapanan sahil yolu kazaya karışan aracın kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

screen-shot-2013-07-03-at-4.49.38-pm.png

screen-shot-2013-07-03-at-4.49.22-pm.png

www.zeytinburnuhaber.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.