SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz’den muhteşem danışma

GÜNDEM 27.05.2013 - 16:25, Güncelleme: 27.05.2013 - 16:25
 

Telsiz’den muhteşem danışma

Ak Parti Zeytinburnu Telsiz mahallesi Danışma Meclisinde gövde gösterisi yaptı. Geniş katılımlı Mahalle Danışma Meclisine Telsiz Mahallesi sakinleri ve partililer yoğun ilgi gösterdi

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Yardımcılarının da katıldığı Danışma meclisinde diğerlerinden farklı olarak profesyonel bir şeklide mahalle Teşkilatlanın  çalışmaların anlatan slayt gösterisi yapıldı.1.Mahalle Başkanı Ağaya Telsiz'in seçim bilgilerini katılımcılara aktardı. 2.Mahalle Başkanı ve bundan önce yaptığı bir çok organizasyonu başarılı bir şeklide yapan ve kapı kapı dolaşan Mahalle Başkanı Mehmet Çakır, Telsiz'in Zeytinburnu'nun en büyük Mahallesi olduğunu ve bu toplantının da bunun en büyük göstergesi olduğunu söyledi.Başkan Çakır son 10 Yılda Telsiz'in Zeytinburnu Belediyesinin yaptığı hizmetler sonucu çağ atladığını ve ilçenin ekonomisinin ticaretinin bel kemiğini oluşturduğunu söyledi. Mahalle Başkanı Mehmet Çakır ev ev kapı kapı dolaşıp çalınmadık kapı bırakmadıklarını ve yarın seçim varmış gibi kapı kapı dolaşıp AK Parti'nin hizmetlerini anlattıklarını söyledi. Başkan Çakır ise 2014'te Hedeflerinin %65 olarak gösterdi ve kendilerine destek olan tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti Mahalle başkanları Vahdettin Ağaya ve Mehmet Çakır ‘ın  konuşması ile başlayan danışma meclisinde ilçe başkanı Bahattin Ünver  yaptığı konuşmada  şunları söyledi.” Siyasi partilerde birlik ve beraberlik çok önemli . Ak Parti’nin en önemli başarısı  birlik ve beraberlik içinde  ülkenin kalkınması için çalışması olduğunu hepiniz biliyorsunuz.Çözüm süreci  ülkemiz için çok önemli bir çalışmadır. Yıllardır süren kardeş kavgası başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hiçbir siyasinin almaya cesaret edemediği riskleri alarak elini hata ve hatta tüm vücudunu taşın  altına koyduğunu hepimiz yakından görüyoruz dedi. Ünver konuşmasını aslında hükümetimizin yaptığı çalışmaların özetini versek bile günlerce konuşmam gerek. Ancak Mahalle danışma meclislerinin amacı siz mahalle yönetimlerimizin ve sandık başkanlarımızın  konuşması esas alındığı için ben burada sözlerimi noktalamak istiyorum diyerek kürsüden indi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’da yaptığı kısa konuşma da Ak Parti Zeytinburnu ilçe  teşkilatının çalışmalarını yakından takip ediyorum. Sürekli aktif ve halkın içindeler diyerek Bahattin Ünver nezdinde tüm teşkilat mensuplarını kutladı. Mahalle yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Aydoğanoğlu, Cuma Bağatur ve Kadir Şengül’de Danışma Meclisinde  aksaklık yaşanması için var güçleri ile çalıştılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu Telsiz mahallesi Danışma Meclisinde gövde gösterisi yaptı. Geniş katılımlı Mahalle Danışma Meclisine Telsiz Mahallesi sakinleri ve partililer yoğun ilgi gösterdi

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Yardımcılarının da katıldığı Danışma meclisinde diğerlerinden farklı olarak profesyonel bir şeklide mahalle Teşkilatlanın  çalışmaların anlatan slayt gösterisi yapıldı.1.Mahalle Başkanı Ağaya Telsiz'in seçim bilgilerini katılımcılara aktardı.

2.Mahalle Başkanı ve bundan önce yaptığı bir çok organizasyonu başarılı bir şeklide yapan ve kapı kapı dolaşan Mahalle Başkanı Mehmet Çakır, Telsiz'in Zeytinburnu'nun en büyük Mahallesi olduğunu ve bu toplantının da bunun en büyük göstergesi olduğunu söyledi.Başkan Çakır son 10 Yılda Telsiz'in Zeytinburnu Belediyesinin yaptığı hizmetler sonucu çağ atladığını ve ilçenin ekonomisinin ticaretinin bel kemiğini oluşturduğunu söyledi. Mahalle Başkanı Mehmet Çakır ev ev kapı kapı dolaşıp çalınmadık kapı bırakmadıklarını ve yarın seçim varmış gibi kapı kapı dolaşıp AK Parti'nin hizmetlerini anlattıklarını söyledi. Başkan Çakır ise 2014'te Hedeflerinin %65 olarak gösterdi ve kendilerine destek olan tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti

Mahalle başkanları Vahdettin Ağaya ve Mehmet Çakır ‘ın  konuşması ile başlayan danışma meclisinde ilçe başkanı Bahattin Ünver  yaptığı konuşmada  şunları söyledi.” Siyasi partilerde birlik ve beraberlik çok önemli . Ak Parti’nin en önemli başarısı  birlik ve beraberlik içinde  ülkenin kalkınması için çalışması olduğunu hepiniz biliyorsunuz.Çözüm süreci  ülkemiz için çok önemli bir çalışmadır. Yıllardır süren kardeş kavgası başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hiçbir siyasinin almaya cesaret edemediği riskleri alarak elini hata ve hatta tüm vücudunu taşın  altına koyduğunu hepimiz yakından görüyoruz dedi.

Ünver konuşmasını aslında hükümetimizin yaptığı çalışmaların özetini versek bile günlerce konuşmam gerek. Ancak Mahalle danışma meclislerinin amacı siz mahalle yönetimlerimizin ve sandık başkanlarımızın  konuşması esas alındığı için ben burada sözlerimi noktalamak istiyorum diyerek kürsüden indi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’da yaptığı kısa konuşma da Ak Parti Zeytinburnu ilçe  teşkilatının çalışmalarını yakından takip ediyorum. Sürekli aktif ve halkın içindeler diyerek Bahattin Ünver nezdinde tüm teşkilat mensuplarını kutladı. Mahalle yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Aydoğanoğlu, Cuma Bağatur ve Kadir Şengül’de Danışma Meclisinde  aksaklık yaşanması için var güçleri ile çalıştılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.