SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mehmet Alpay Babasını Kaybetti

KÜLTÜR 26.05.2013 - 09:44, Güncelleme: 26.05.2013 - 09:44
 

Mehmet Alpay Babasını Kaybetti

Zeytinburnu'nuda Gazeteciliğe ömrünü vermiş Zeytinburnu Haber Yayın Grubununda bir çalışanı olan Duayen Gazeteci Mehmet Alpay'ın En Acı Günü

Zeytinburnu'nuda Gazeteciliğe ömrünü vermiş Zeytinburnu Haber Yayın Grubununda bir çalışanı olan Duayen Gazeteci Mehmet Alpay'ın annesi Bedia Karamul geçirdiği kalp kirizi sonucu 81 Yaşında Regaib Kandili gecesi aramızdan ayrılmıştı. 91 Yaşında olan Babası ise Annesini kaybettiği gün yoğun bakımda tedavi görüyordu ve eşini kaybettiğinden habersizdi.İbrahim Karamul Amcamız eşinin ardınan sadece 10 gün sonra hayata gözlerini yumdu. Tedavi gördüğü Sante Plus Hastanesine sabaha karşı hayatını kaybeden İbrahim Karamul (91 Yaşında)  ikindi namazına nütakıben Yenidoğan Camiinde kılınan cenaze namazının ardından  Eski Kozlu Mezarlığında 10 Gün önce vefat eden ve vefatından haberdar olmadığı eşinin başucunda ebediyete yolcu edildi. Cenaze Namazında İlçe Protokolü,siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, işadamları,spor dünyasının temsilcileri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 10 Gün önce Annesini ardından da Babasını kaybeden Mehmet Alpay Ağabeyimize Başsağlığı,Merhuma ise Allahtan Rahmet Dileriz.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nuda Gazeteciliğe ömrünü vermiş Zeytinburnu Haber Yayın Grubununda bir çalışanı olan Duayen Gazeteci Mehmet Alpay'ın En Acı Günü

Zeytinburnu'nuda Gazeteciliğe ömrünü vermiş Zeytinburnu Haber Yayın Grubununda bir çalışanı olan Duayen Gazeteci Mehmet Alpay'ın annesi Bedia Karamul geçirdiği kalp kirizi sonucu 81 Yaşında Regaib Kandili gecesi aramızdan ayrılmıştı.

91 Yaşında olan Babası ise Annesini kaybettiği gün yoğun bakımda tedavi görüyordu ve eşini kaybettiğinden habersizdi.İbrahim Karamul Amcamız eşinin ardınan sadece 10 gün sonra hayata gözlerini yumdu.

Tedavi gördüğü Sante Plus Hastanesine sabaha karşı hayatını kaybeden İbrahim Karamul (91 Yaşında)  ikindi namazına nütakıben Yenidoğan Camiinde kılınan cenaze namazının ardından  Eski Kozlu Mezarlığında 10 Gün önce vefat eden ve vefatından haberdar olmadığı eşinin başucunda ebediyete yolcu edildi.

Cenaze Namazında İlçe Protokolü,siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, işadamları,spor dünyasının temsilcileri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

10 Gün önce Annesini ardından da Babasını kaybeden Mehmet Alpay Ağabeyimize Başsağlığı,Merhuma ise Allahtan Rahmet Dileriz..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.