SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Nuripaşa Danışma Meclisi

KÜLTÜR 24.05.2013 - 14:43, Güncelleme: 24.05.2013 - 14:43
 

Ak Nuripaşa Danışma Meclisi

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Mahalle Danışma Meclislerini yapmaya devam ediyor.

Nuripaşa Mahalle Danışma Meclisinin açılış konuşmasını Mahalle Başkanı Baki Lütfi Uzunsoysoy yaptı. Uzunsoy  konuşmasında Nuripaşa Mahallesi ve Seçmen Bilgilerini katılımcılara aktardı. Başkan Hedeflerinin 2014 Yerel Seçimlerinde %61 olduğu söyledi. Başkan Ayrıca Mahallenin kozmopolit bir yapıya sahip olduğunu altını çizdi. Mahalle Başkanının ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın söz aldı. Başkan Aydın Ak Parti İktidarında ülkenin ve ilçenin çehresinin nasıl değiştiğini anlattı. Başkan Aydın Marmaray  ile Üsküdar Zeytinburnu arasının 16 Dakikaya ineceğini söyledi. Başkan Aydın ayrıca Tüp geçit ile araçların Anadolu yakasına rahatlıkla geçeceğinin anlattı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın son olarak İstanbul 3.Havalimanını katılımcılara anlattı. Belediye Başkanının ardından Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver söz aldı. Başkan Ünver birileri Parti Danışma Meclislerini yapamazken Biz Mahalle Mahalle Danışma Meclislerini yapıyoruz. Bizler teşkilat olarak her yerde olmak zorundayız çok şükür ki her yerde oluyoruz. Bizlerin rakipleri diğer partiler değil diğer ilçelerin Mahalle Teşkilatları Bizler birbirimizle yarıyoruz. 2014'te ülkemizi 2030'lı Yıllara taşıyacak kader seçimleri olacak hepimiz bunun farkında olmalıyız.Ak Parti Nuripaşa Danışma Meclisini Başkan Baki Lütfi Uzunsoy, İkinci Başkan Halis Özgenç, Mahalle Teşkilat Başkanı Muhammet Büke ve Mahalle Seçim işleri Başkanı Ahmet Uluocak birlikte koordine ettiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Mahalle Danışma Meclislerini yapmaya devam ediyor.

Nuripaşa Mahalle Danışma Meclisinin açılış konuşmasını Mahalle Başkanı Baki Lütfi Uzunsoysoy yaptı. Uzunsoy  konuşmasında Nuripaşa Mahallesi ve Seçmen Bilgilerini katılımcılara aktardı. Başkan Hedeflerinin 2014 Yerel Seçimlerinde %61 olduğu söyledi. Başkan Ayrıca Mahallenin kozmopolit bir yapıya sahip olduğunu altını çizdi.

Mahalle Başkanının ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın söz aldı. Başkan Aydın Ak Parti İktidarında ülkenin ve ilçenin çehresinin nasıl değiştiğini anlattı. Başkan Aydın Marmaray  ile Üsküdar Zeytinburnu arasının 16 Dakikaya ineceğini söyledi. Başkan Aydın ayrıca Tüp geçit ile araçların Anadolu yakasına rahatlıkla geçeceğinin anlattı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın son olarak İstanbul 3.Havalimanını katılımcılara anlattı.

Belediye Başkanının ardından Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver söz aldı. Başkan Ünver birileri Parti Danışma Meclislerini yapamazken Biz Mahalle Mahalle Danışma Meclislerini yapıyoruz. Bizler teşkilat olarak her yerde olmak zorundayız çok şükür ki her yerde oluyoruz. Bizlerin rakipleri diğer partiler değil diğer ilçelerin Mahalle Teşkilatları Bizler birbirimizle yarıyoruz. 2014'te ülkemizi 2030'lı Yıllara taşıyacak kader seçimleri olacak hepimiz bunun farkında olmalıyız.Ak Parti Nuripaşa Danışma Meclisini Başkan Baki Lütfi Uzunsoy, İkinci Başkan Halis Özgenç, Mahalle Teşkilat Başkanı Muhammet Büke ve Mahalle Seçim işleri Başkanı Ahmet Uluocak birlikte koordine ettiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.