SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Doğan Kaymakam ve Belediye Başkanını protesto etti

GÜNDEM 19.05.2013 - 20:37, Güncelleme: 19.05.2013 - 20:37
 

Doğan Kaymakam ve Belediye Başkanını protesto etti

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan Adliye Meydanındaki çelenk kyma töreni sonrası çok sert basın açıklması yaptı.

Başkan Doğan'ın Hedefinde törene katılmayan Kaymakam Mustafa Dündar ve Belediye Başkanı Murat Aydın vardı. İşte Doğan'ın o Açlıkaması..Evet  değerli  arkadaşlar bugün  19 Mayıs bugün Türkiye Cumhuriyetinin tapu senedinin imzalanma günü,  bugün Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başlangıç günü,  bugün Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun imza atıldığı ilk gündür ve dolayısıyla bu 19 Mayıs Milli Bayram olarak Türkiye Cumhuriyetinin tarihinde bir dönüm noktasıdır. Çünkü bağımsızlık ve özgürlük o gün başlamıştır o gün Mustafa Kemal’in Samsuna  çıkmasıyla başlamıştır Milli Bayramlarımızın yasaklanması Milli Bayramlarımızın içeriğinin boşaltılması Milli Bayramlarımızın kutlanmaması için Siyasi İktidar elinden ne kadar geliyorsa gelsin bütün enerjisini bütün çabasını sarf ediyor  ama bilinsin ki Cumhuriyet Halk Partisi  var Atatürkçüler var Mustafa Kemal’ler var Milliyetçiler var Yurtseverler var her şeye rağmen bütün baskılara rağmen 19 Mayıs ve bütün Milli Bayramlarımız kutlanmaya devam edecektir. Bu bayramı yasaklayanlar  Kandilden başlayan İmralı hattına kadar  ordan  Akp’nin  ampulüne kadar ordan  Amerikanın Beyaz Sarayına kadar ordan  İsraile kadar uzanan Siyasal hakla Türkiye’yi  dönüştürmeye  değiştirmeye başladılar  ama bilinsin ki bu hattın dışında 19 Mayısta var Mustafa kemal Atatürk’de var onun için bu ülkenin bu Siyasal hattını değiştirenler bilsinler ki 19 Mayıstan Samsunda başlayarak Ankara’ya oradan Anıtkabir’e uzanan Cumhuriyet hattını deldirmeyeceğiz yıktırmayacağız  Cumhuriyet ve Mustafa Kemal yaşamaya devam edecek. Değerli arkadaşlarım bizde bu Milli Bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz bugün burada Ulusun bahtının çizildiği gündür. Bugün Ulusun kaderinin tayin edildiği gündür. Bugün de Zeytinburnu Kaymakamımız Zeytinburnu Belediye Başkanımızın burada olmamasını protesto ediyorum. Siz bu ülkeyi yöneten insanlarsınız  vatandaştan önce Bayrağınızı alacaksınız Atatürk’ün Anıtının önünde saygı duruşunda bulunacaksınız yazıklar olsun size.Değerli arkadaşlar bugün buraya biz geldik görevimizi saygıyla yaptık bundan sonra ki bütün Ulusal Kurtuluş Savaşının başlangıç günü olan 19 Mayıslarda burada olacağız bundan sonra Şişli’de bundan sonra Taksim’de bundan sonra akşam Kadıköy’de Partimizin hazırlamış olduğu kutlama ve fener alayları var Bakırköy’de İncirli Caddesinde var  hepimiz orda buluşmak üzere hepinize iyi günler iyi bayramlar diliyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan Adliye Meydanındaki çelenk kyma töreni sonrası çok sert basın açıklması yaptı.

Başkan Doğan'ın Hedefinde törene katılmayan Kaymakam Mustafa Dündar ve Belediye Başkanı Murat Aydın vardı. İşte Doğan'ın o Açlıkaması..Evet  değerli  arkadaşlar bugün  19 Mayıs bugün Türkiye Cumhuriyetinin tapu senedinin imzalanma günü,  bugün Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başlangıç günü,  bugün Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun imza atıldığı ilk gündür ve dolayısıyla bu 19 Mayıs Milli Bayram olarak Türkiye Cumhuriyetinin tarihinde bir dönüm noktasıdır.

Çünkü bağımsızlık ve özgürlük o gün başlamıştır o gün Mustafa Kemal’in Samsuna  çıkmasıyla başlamıştır Milli Bayramlarımızın yasaklanması Milli Bayramlarımızın içeriğinin boşaltılması Milli Bayramlarımızın kutlanmaması için Siyasi İktidar elinden ne kadar geliyorsa gelsin bütün enerjisini bütün çabasını sarf ediyor  ama bilinsin ki Cumhuriyet Halk Partisi  var Atatürkçüler var Mustafa Kemal’ler var Milliyetçiler var Yurtseverler var her şeye rağmen bütün baskılara rağmen 19 Mayıs ve bütün Milli Bayramlarımız kutlanmaya devam edecektir. Bu bayramı yasaklayanlar  Kandilden başlayan İmralı hattına kadar  ordan  Akp’nin  ampulüne kadar ordan  Amerikanın Beyaz Sarayına kadar ordan  İsraile kadar uzanan Siyasal hakla Türkiye’yi  dönüştürmeye  değiştirmeye başladılar  ama bilinsin ki bu hattın dışında 19 Mayısta var Mustafa kemal Atatürk’de var onun için bu ülkenin bu Siyasal hattını değiştirenler bilsinler ki 19 Mayıstan Samsunda başlayarak Ankara’ya oradan Anıtkabir’e uzanan Cumhuriyet hattını deldirmeyeceğiz yıktırmayacağız  Cumhuriyet ve Mustafa Kemal yaşamaya devam edecek.

Değerli arkadaşlarım bizde bu Milli Bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz bugün burada Ulusun bahtının çizildiği gündür. Bugün Ulusun kaderinin tayin edildiği gündür. Bugün de Zeytinburnu Kaymakamımız Zeytinburnu Belediye Başkanımızın burada olmamasını protesto ediyorum.

Siz bu ülkeyi yöneten insanlarsınız  vatandaştan önce Bayrağınızı alacaksınız Atatürk’ün Anıtının önünde saygı duruşunda bulunacaksınız yazıklar olsun size.Değerli arkadaşlar bugün buraya biz geldik görevimizi saygıyla yaptık bundan sonra ki bütün Ulusal Kurtuluş Savaşının başlangıç günü olan 19 Mayıslarda burada olacağız bundan sonra Şişli’de bundan sonra Taksim’de bundan sonra akşam Kadıköy’de Partimizin hazırlamış olduğu kutlama ve fener alayları var Bakırköy’de İncirli Caddesinde var  hepimiz orda buluşmak üzere hepinize iyi günler iyi bayramlar diliyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.