SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Zeytinburnu bu işi biliyor

KÜLTÜR 11.05.2013 - 19:10, Güncelleme: 11.05.2013 - 19:10
 

Ak Zeytinburnu bu işi biliyor

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Merkezefendi,Çırpıcı ve Veliefendi Mahalle Danışma Meclislerine katılım yoğun oldu.

Toplantılarda Merkezefendi,Veliefendi ve Çırpıcı Mahallerinde Mahallesi’nde yapılan çalışmalar değerlendirildi.Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı, mahalle teşkilatlarının yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için ‘Mahalle Danışma Meclisi’ toplantıları yapıyor. Merkezefendi Mahalle Danışma Meclisi’ne Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın katılırken Çırpıcı ve Veliefendi Mahalle Danışma Meclislerinde kendisine Yardımcısı Gökhan Kasap vekillik etti. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Yardımcıları, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan ve partililer katıldı. Danışma Meclislerinin açılış konuşmalarını Merkezefendi Mahalle Başkanı Ömer Tan, Çırpıcı Mahalle başkanı Hurşit Bekaroğlu, Veliefendi Mahalle Başkanı Adem Durak yaptı. Başkanlar açılış konuşmalarında, katılan herkese teşekkür ederek mahallelerindeki çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Merkezefendi Mahallesi’nde Ak Parti’nin oyunun %55 olduğunu bunu 2014 Yerel Seçimleri’nde %65’e çıkaracaklarını ifade eden Tan, “Merkezefendi Mahallesi daha önce çok kötüydü ama Belediye Başkanımız Murat Aydın ve ekibi sayesinde çok güzel bir yere dönüştü. Bizde Ak Parti olarak mahallede gece-gündüz durmadan çalışıyoruz” dedi. Çırpıcı Mahalle Başkanı Hurşit Bekaroğlu ise sadece kendisinin yeni 1500 Üye yaptığı hedeflerinin Çırpıcı Mahallesi olarak rekor kırmak olduğunu söyledi. Veliefendi Mahalle Başkanı Adem Durak ise Seçime hazır olduklarının ve mahalle olarak aralıksız çalışmaya devam ettiklerinin altını çizdi Birçok partinin il toplantısını yapamamasına rağmen Ak Parti Zeytinburnu Teşkilatı olarak her mahallede büyük katılımla toplantı yaptıklarını söyleyen Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, partideki yeni teşkilatlanma hakkında da bilgi verdikten sonra Merkezefendi Mahalle Teşkilatı’nın çok güzel çalışmalar yapacağına inandığını belirti. Daha sonra konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da böyle büyük ve güzel bir toplantı düzenledikleri için Merkezefendi Mahalle Teşkilatı’nı tebrik etti. Veliefendi ve Çırpıcı Mahalle Teşkilatlarının Danışma Meclislerinde  Belediye adına söz alan Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Ak Parti'nin normal olmayan bir ülkeyi normal hale getirdiği, ilaç hastane kuyruklarının sona erdiğini akşam yat sabah kalk devalüasyonun olmadığı darbelerin konuşulmadığı ve son olarak ta terörün bitme noktasına geldiği normal ve modern sesi gür çıkan bir Türkiye'nin Ak Parti döneminde inşa edildiğini belirtti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Merkezefendi,Çırpıcı ve Veliefendi Mahalle Danışma Meclislerine katılım yoğun oldu.

Toplantılarda Merkezefendi,Veliefendi ve Çırpıcı Mahallerinde Mahallesi’nde yapılan çalışmalar değerlendirildi.Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı, mahalle teşkilatlarının yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için ‘Mahalle Danışma Meclisi’ toplantıları yapıyor. Merkezefendi Mahalle Danışma Meclisi’ne Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın katılırken Çırpıcı ve Veliefendi Mahalle Danışma Meclislerinde kendisine Yardımcısı Gökhan Kasap vekillik etti. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Yardımcıları, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan ve partililer katıldı.

Danışma Meclislerinin açılış konuşmalarını Merkezefendi Mahalle Başkanı Ömer Tan, Çırpıcı Mahalle başkanı Hurşit Bekaroğlu, Veliefendi Mahalle Başkanı Adem Durak yaptı. Başkanlar açılış konuşmalarında, katılan herkese teşekkür ederek mahallelerindeki çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Merkezefendi Mahallesi’nde Ak Parti’nin oyunun %55 olduğunu bunu 2014 Yerel Seçimleri’nde %65’e çıkaracaklarını ifade eden Tan, “Merkezefendi Mahallesi daha önce çok kötüydü ama Belediye Başkanımız Murat Aydın ve ekibi sayesinde çok güzel bir yere dönüştü. Bizde Ak Parti olarak mahallede gece-gündüz durmadan çalışıyoruz” dedi.

Çırpıcı Mahalle Başkanı Hurşit Bekaroğlu ise sadece kendisinin yeni 1500 Üye yaptığı hedeflerinin Çırpıcı Mahallesi olarak rekor kırmak olduğunu söyledi. Veliefendi Mahalle Başkanı Adem Durak ise Seçime hazır olduklarının ve mahalle olarak aralıksız çalışmaya devam ettiklerinin altını çizdi

Birçok partinin il toplantısını yapamamasına rağmen Ak Parti Zeytinburnu Teşkilatı olarak her mahallede büyük katılımla toplantı yaptıklarını söyleyen Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, partideki yeni teşkilatlanma hakkında da bilgi verdikten sonra Merkezefendi Mahalle Teşkilatı’nın çok güzel çalışmalar yapacağına inandığını belirti. Daha sonra konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da böyle büyük ve güzel bir toplantı düzenledikleri için Merkezefendi Mahalle Teşkilatı’nı tebrik etti. Veliefendi ve Çırpıcı Mahalle Teşkilatlarının Danışma Meclislerinde  Belediye adına söz alan Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Ak Parti'nin normal olmayan bir ülkeyi normal hale getirdiği, ilaç hastane kuyruklarının sona erdiğini akşam yat sabah kalk devalüasyonun olmadığı darbelerin konuşulmadığı ve son olarak ta terörün bitme noktasına geldiği normal ve modern sesi gür çıkan bir Türkiye'nin Ak Parti döneminde inşa edildiğini belirtti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.