SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Parti’den Rumelilere ziyaret

21.11.2012 - 21:00, Güncelleme: 21.11.2012 - 21:00
 

Ak Parti’den Rumelilere ziyaret

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve İlçe Yöneticileri Kongresini çok kısa bir süre önce yapan Tüm Rumeliler Derneğini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Recep Akan ve Dernek yöneticileri Ak Partilileri oldukça sıcak karşıladılar. Başkan Recep Akan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a Rumeli’ye düzenledikleri gezi için özel teşekkür etti. Başkan Murat Aydın Ecdadı Fatiha’nın topraklarına sahip çıkmak onları ziyaret etmek ve unutmamak görevleri olduğunu belirtti. İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise  burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin altını çizdi. Sizlerin de bizlerinde ortak bir amacı var. O da Türkiye’ye ve Zeytinburnu’na hizmet etmek. Sizleri yakından takip ediyoruz. Çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Başta dernek başkanı Recep Bey olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Artık hedefimiz büyük Türkiye’yi inşa etmektir. Bütün çalışmamız yarınlarımıza daha güvenle bakabilmek içindir. İnşallah birlik ve beraberlikle bunu başaracağız dedi. Rumeli Derneğine yapılan ziyarete Ak Parti ilçe Başkan Yardımcıları ve İlçe yöneticileri katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ/ ÖZEL  
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve İlçe Yöneticileri Kongresini çok kısa bir süre önce yapan Tüm Rumeliler Derneğini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Recep Akan ve Dernek yöneticileri Ak Partilileri oldukça sıcak karşıladılar. Başkan Recep Akan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a Rumeli’ye düzenledikleri gezi için özel teşekkür etti. Başkan Murat Aydın Ecdadı Fatiha’nın topraklarına sahip çıkmak onları ziyaret etmek ve unutmamak görevleri olduğunu belirtti.

İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise  burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin altını çizdi. Sizlerin de bizlerinde ortak bir amacı var. O da Türkiye’ye ve Zeytinburnu’na hizmet etmek. Sizleri yakından takip ediyoruz. Çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Başta dernek başkanı Recep Bey olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Artık hedefimiz büyük Türkiye’yi inşa etmektir. Bütün çalışmamız yarınlarımıza daha güvenle bakabilmek içindir. İnşallah birlik ve beraberlikle bunu başaracağız dedi. Rumeli Derneğine yapılan ziyarete Ak Parti ilçe Başkan Yardımcıları ve İlçe yöneticileri katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ/ ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.