SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hikmet Kaya AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı oldu

SİYASET 02.01.2024 - 19:57, Güncelleme: 02.01.2024 - 19:57
 

Hikmet Kaya AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı oldu

İlçemizin sevilen iş insanlarından Hikmet Kaya, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi AK Parti Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Zeytinburnu’nda Bitlislerin önemli iş insanlarından Hikmet Kaya, Dernek Başkanı Abdülhamit Basralı ve Hemşerileriyle birlikte AK Parti İlçe Başkanlığına gelerek 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi AK Parti Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Dosyasını ilçe Başkanı Selami Delibalta’ya teslim eden Kaya, bugün benim için çok özel bir gün yıllardır gönül verdiğim AK Davanın Meclis üyesi olmak için başvurumuzu yaptık dedi.  İş İnsanı AK Parti Zeytinburnu Meclis üyesi Aday Adayı Hikmet Kaya sözlerine şöyle devam etti. “ Türkiye Yüzyılı için hep birlikte çalışmak üretmek ve hizmet edebilmek için kuruluşundan bugüne kadar gönül verdiğimiz, AK partimizin 2024 Mahalli idareler seçimleri için, Zeytinburnu Belediyesi İlçe Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuru formumuzu teslim ettik. Zeytinburnu’muza, Hemşerilerimize ve Partimize hizmet için buradayız. Rabbim hayırlı eylesin. Bu süreçte mesajlarıyla iyi dilek ve dualarıyla destek veren tüm dost abi abla ve arkadaş ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısını Allah’tan dileyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz inşallah dedi. Her zaman AK Parti’nin bir neferi olduğunu belirterek, kendisine görev verildiği takdirde görevini en iyi şekilde yerine getireceğini söyleyen Meclis üyesi aday adayı Hikmet Kaya,1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlayan AK Parti belediyeciliğinin son 30 yılda tüm dünyaya örnek olmuştur. Ülkemizdeki AK Partili belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmaları halkımız büyük bir takdirle izliyor. Özellikle son yüzyılın yaşadığı en büyük depremde belediyelerimizin göstermiş olduğu performans takdire şayandır. Zeytinburnu’nda 25 Yıldır AK Parti Belediyesinin yaptıkları ortadır. Sadece son Beş yılda Belediye Başkanımız Ömer Arısoy vadettiklerini yaptı birde üstüne İBB’nin ilçemizde yapmadıklarını kısa süre içinde yaptı. Hizmet ve insan odaklı AK Parti Belediyeciliğine inancımız odur ki Zeytinburnu’nda ve İstanbul’da halkımız yeniden evet diyecektir. Bizimde hayallerimiz var, tecrübemiz ve donanımımız var. Şimdi kazandığımız bütün birikimleri Bitlisli bir kardeşiniz olarak yaşadığımız, rızkımızı kazandığımız ilçemize Zeytinburnu’muza harcamak istiyoruz. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a yol arkadaşı olmak istiyoruz dedi.   
İlçemizin sevilen iş insanlarından Hikmet Kaya, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi AK Parti Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Zeytinburnu’nda Bitlislerin önemli iş insanlarından Hikmet Kaya, Dernek Başkanı Abdülhamit Basralı ve Hemşerileriyle birlikte AK Parti İlçe Başkanlığına gelerek 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi AK Parti Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Dosyasını ilçe Başkanı Selami Delibalta’ya teslim eden Kaya, bugün benim için çok özel bir gün yıllardır gönül verdiğim AK Davanın Meclis üyesi olmak için başvurumuzu yaptık dedi. 

İş İnsanı AK Parti Zeytinburnu Meclis üyesi Aday Adayı Hikmet Kaya sözlerine şöyle devam etti. “ Türkiye Yüzyılı için hep birlikte çalışmak üretmek ve hizmet edebilmek için kuruluşundan bugüne kadar gönül verdiğimiz, AK partimizin 2024 Mahalli idareler seçimleri için, Zeytinburnu Belediyesi İlçe Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuru formumuzu teslim ettik. Zeytinburnu’muza, Hemşerilerimize ve Partimize hizmet için buradayız. Rabbim hayırlı eylesin. Bu süreçte mesajlarıyla iyi dilek ve dualarıyla destek veren tüm dost abi abla ve arkadaş ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısını Allah’tan dileyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz inşallah dedi.

Her zaman AK Parti’nin bir neferi olduğunu belirterek, kendisine görev verildiği takdirde görevini en iyi şekilde yerine getireceğini söyleyen Meclis üyesi aday adayı Hikmet Kaya,1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlayan AK Parti belediyeciliğinin son 30 yılda tüm dünyaya örnek olmuştur. Ülkemizdeki AK Partili belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmaları halkımız büyük bir takdirle izliyor. Özellikle son yüzyılın yaşadığı en büyük depremde belediyelerimizin göstermiş olduğu performans takdire şayandır. Zeytinburnu’nda 25 Yıldır AK Parti Belediyesinin yaptıkları ortadır. Sadece son Beş yılda Belediye Başkanımız Ömer Arısoy vadettiklerini yaptı birde üstüne İBB’nin ilçemizde yapmadıklarını kısa süre içinde yaptı. Hizmet ve insan odaklı AK Parti Belediyeciliğine inancımız odur ki Zeytinburnu’nda ve İstanbul’da halkımız yeniden evet diyecektir. Bizimde hayallerimiz var, tecrübemiz ve donanımımız var. Şimdi kazandığımız bütün birikimleri Bitlisli bir kardeşiniz olarak yaşadığımız, rızkımızı kazandığımız ilçemize Zeytinburnu’muza harcamak istiyoruz. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a yol arkadaşı olmak istiyoruz dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.