SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gönüllü Öğretmenler Cerrahi Maske Üretiyor

KÜLTÜR 15.04.2020 - 17:19, Güncelleme: 15.04.2020 - 17:19
 

Gönüllü Öğretmenler Cerrahi Maske Üretiyor

Halk Eğitim Merkezimizde gönüllü öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz Kovid-19 ile mücadele kapsamında cerrahi maske üretiyorlar.

Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Ülkemize ve devletimize destek amacıyla Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezimizde idareci, gönüllü öğretmen ve kursiyerlerimiz tarafından üretilen cerrahi maskeler ilçemizde başta sağlık kuruluşları olmak üzere kamu kurumlarımıza teslim ediliyor. İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt,  üretim sürecinde emeği geçen ve katkısı olan bütün idareci, öğretmen ve kursiyerlerimize teşekkür ederek toplumsal farkındalık ve dayanışma bilincinin artmasına vesile olan bu davranışın güzel bir örnek teşkil ettiğini belirtti ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Halk Eğitim Merkezimizde gönüllü öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz Kovid-19 ile mücadele kapsamında cerrahi maske üretiyorlar.

Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Ülkemize ve devletimize destek amacıyla Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezimizde idareci, gönüllü öğretmen ve kursiyerlerimiz tarafından üretilen cerrahi maskeler ilçemizde başta sağlık kuruluşları olmak üzere kamu kurumlarımıza teslim ediliyor. İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt,  üretim sürecinde emeği geçen ve katkısı olan bütün idareci, öğretmen ve kursiyerlerimize teşekkür ederek toplumsal farkındalık ve dayanışma bilincinin artmasına vesile olan bu davranışın güzel bir örnek teşkil ettiğini belirtti

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.