SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gökhan Kasap: 28 Şubat’ta Başörtü Kılıftı, Darbe Erbakan’ın Ekonomi Modelineydi

SİYASET 28.02.2024 - 10:53, Güncelleme: 28.02.2024 - 10:53
 

Gökhan Kasap: 28 Şubat’ta Başörtü Kılıftı, Darbe Erbakan’ın Ekonomi Modelineydi

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap, 28 Şubat Post-Modern Darbesi’nin temelinde ekonomi olduğunu söyledi. Kasap “28 Şubat post-modern darbesinin yaşanma sebebi Refah Partisi’nin iktidar olması değil, Necmettin Erbakan’ın başbakan olarak bütün dünyayı etkileyecek ve küresel sömürü sisteminin planlarını bozacak hamlelere imza atmasıdır. Başörtü işin kılıfıydı” dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap, 28 Şubat post-modern darbesinin 27. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Türkiye’nin planlı bir şekilde adım adım 28. Şubat’a itildiğini belirten Gökhan Kasap, Refah Partisi’nin iktidara gelmesinin ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın başbakan olmasının medya üzerinden yürütülen algı operasyonları ile adeta öcü gibi gösterildiğine dikkat çekti. Kasap, o dönemde demokrasinin rafa kaldırıldığını, kanunların yok sayıldığını ve sivil toplum kuruluşlarının en basit çalışmalarından, İmam Hatiplere kadar birçok alanda yasakların hızla devreye sokulduğunu hatırlattı.  İrtica hortlayacak, Türkiye İran’a dönecek gibi söylemlerle din ve dini inançların darbeye kılıf olarak hazırlandığını ifade eden YRP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap “Asıl amaç Erbakan hocanın hayata geçirdiği ekonomi modeli ve yönetim anlayışıydı. Merhum, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın uzlaştırıcı, ırkçılık ve mezhepçiliği yok eden politikaları, küresel sömürü sisteminin patronlarının işine gelmedi. Erbakan’ın yönettiği Türkiye, dünyanın kan emici patronları nezdinde kaybedilmiş Türkiye demekti. Bunu bilen ABD, AB ve İsrail din kisvesi altında darbeyi organize etti.” dedi.  “Halkımızı açlığa mahkum eden bugünkü ekonomi modeli 28 Şubat’ın ürünü”  28 Şubat post-modern darbesi ile ülkemizi maddi anlamda kalkındıracak olan üretim ekonomisinin üzerine beton dökülüp yerine borca dayalı, sömürüye uygun ekonomi modelinin uygulamaya konulduğuna dikkat çeken Gökhan Kasap, “Halkımızı açlığa mahkum eden bugünkü ekonomi modeli, 28 Şubat’ın ürünüdür” dedi. 28 Şubat darbesinin Türkiye’deki en büyük beyin göçüne yol açtığına da dikkat çeken YRP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap, mesajında şunlara yer verdi: “28 Şubat darbesinden sonra üretim odaklı tesislerin yerini faiz sisteminin tahsilat merkezleri olan bankalar aldı. Faizi meşru gören Müslüman tipi gelişti. Ülkemiz tarım ve hayvancılıkta kimsenin hayal dahi edemeyeceği noktalara geriledi. Darbe sonrasında özellikle sekiz yıllık kesintisiz eğitim modeli ile on binlerce gencimiz eğitim için ülkemizi terk ederek yurt dışına gitti. Bu da en büyük beyin göçüne yol açtı. Ülke ekonomimiz bugün deneme yanılma tahtasına döndü. Faiz sebep, enflasyon sonuçtur yönetim anlayışından yüzde 45-50’lere dayanan faizlere geldik. Toplumun yarısından fazlası açlık sınırının altına yaşıyor. Asgari ücretli perişan.” Gerek ekonomik, gerek sosyal hayatta ve özellikle de dış politikada tüm kurum, kuruluş ve anlayışların bir çıkmazın içerisine girdiğini ifade eden Gökhan Kasap, mesajında “31 Mart’ta önce Ahlaklı Belediyecilik modelini, daha sonra da merhum Erbakan hocamızın üretim odaklı ekonomi modelini Türkiye’de hakim kılacağız. Milletimize ve Zeytinburnulu hemşehrilerime güveniyorum. Bu vesile ile Erbakan hocamızı saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorm. Mekanı cennet, makamı âli olsun.”
Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap, 28 Şubat Post-Modern Darbesi’nin temelinde ekonomi olduğunu söyledi. Kasap “28 Şubat post-modern darbesinin yaşanma sebebi Refah Partisi’nin iktidar olması değil, Necmettin Erbakan’ın başbakan olarak bütün dünyayı etkileyecek ve küresel sömürü sisteminin planlarını bozacak hamlelere imza atmasıdır. Başörtü işin kılıfıydı” dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap, 28 Şubat post-modern darbesinin 27. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Türkiye’nin planlı bir şekilde adım adım 28. Şubat’a itildiğini belirten Gökhan Kasap, Refah Partisi’nin iktidara gelmesinin ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın başbakan olmasının medya üzerinden yürütülen algı operasyonları ile adeta öcü gibi gösterildiğine dikkat çekti. Kasap, o dönemde demokrasinin rafa kaldırıldığını, kanunların yok sayıldığını ve sivil toplum kuruluşlarının en basit çalışmalarından, İmam Hatiplere kadar birçok alanda yasakların hızla devreye sokulduğunu hatırlattı. 

İrtica hortlayacak, Türkiye İran’a dönecek gibi söylemlerle din ve dini inançların darbeye kılıf olarak hazırlandığını ifade eden YRP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap “Asıl amaç Erbakan hocanın hayata geçirdiği ekonomi modeli ve yönetim anlayışıydı. Merhum, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın uzlaştırıcı, ırkçılık ve mezhepçiliği yok eden politikaları, küresel sömürü sisteminin patronlarının işine gelmedi. Erbakan’ın yönettiği Türkiye, dünyanın kan emici patronları nezdinde kaybedilmiş Türkiye demekti. Bunu bilen ABD, AB ve İsrail din kisvesi altında darbeyi organize etti.” dedi. 

“Halkımızı açlığa mahkum eden bugünkü ekonomi modeli 28 Şubat’ın ürünü” 

28 Şubat post-modern darbesi ile ülkemizi maddi anlamda kalkındıracak olan üretim ekonomisinin üzerine beton dökülüp yerine borca dayalı, sömürüye uygun ekonomi modelinin uygulamaya konulduğuna dikkat çeken Gökhan Kasap, “Halkımızı açlığa mahkum eden bugünkü ekonomi modeli, 28 Şubat’ın ürünüdür” dedi.

28 Şubat darbesinin Türkiye’deki en büyük beyin göçüne yol açtığına da dikkat çeken YRP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Gökhan Kasap, mesajında şunlara yer verdi: “28 Şubat darbesinden sonra üretim odaklı tesislerin yerini faiz sisteminin tahsilat merkezleri olan bankalar aldı. Faizi meşru gören Müslüman tipi gelişti. Ülkemiz tarım ve hayvancılıkta kimsenin hayal dahi edemeyeceği noktalara geriledi. Darbe sonrasında özellikle sekiz yıllık kesintisiz eğitim modeli ile on binlerce gencimiz eğitim için ülkemizi terk ederek yurt dışına gitti. Bu da en büyük beyin göçüne yol açtı. Ülke ekonomimiz bugün deneme yanılma tahtasına döndü. Faiz sebep, enflasyon sonuçtur yönetim anlayışından yüzde 45-50’lere dayanan faizlere geldik. Toplumun yarısından fazlası açlık sınırının altına yaşıyor. Asgari ücretli perişan.”

Gerek ekonomik, gerek sosyal hayatta ve özellikle de dış politikada tüm kurum, kuruluş ve anlayışların bir çıkmazın içerisine girdiğini ifade eden Gökhan Kasap, mesajında “31 Mart’ta önce Ahlaklı Belediyecilik modelini, daha sonra da merhum Erbakan hocamızın üretim odaklı ekonomi modelini Türkiye’de hakim kılacağız. Milletimize ve Zeytinburnulu hemşehrilerime güveniyorum. Bu vesile ile Erbakan hocamızı saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorm. Mekanı cennet, makamı âli olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.