SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Genç Siyasetçi Beytullah Bıyık Yeniden Zeytinburnu Meclisinde olacak

SİYASET 28.02.2024 - 11:28, Güncelleme: 28.02.2024 - 11:28
 

Genç Siyasetçi Beytullah Bıyık Yeniden Zeytinburnu Meclisinde olacak

Zeytinburnu’nda, Cumhur İttifakı’nın Karadeniz Bölgesini temsil eden belediye meclis üyesi adayları AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla tanıtıldı. AK Parti Zeytinburnu Meclis Kadrosunu ciddi manada yeniledi. Yeniden aday gösterilen isimlerden biride Meclis üyemiz Beytullah Bıyık oldu.

Teşkilatına yılardır çeşitli kademlerde emek veren ve ardından Meclis üyesi seçilen Beytullah Bıyık bu dönem listeye yeniden yazılan nadir isimlerden biri oldu. Meclis üyemiz Beytullah bıyık yeni dönemde yine yeniden Zeytinburnu Halkının sesi olacak… Aday Tanıtım Toplantısına Belediye Başkanı Ömer Arısoy AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Meclis üyesi Adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kürsüye ilk olarak ilçe Başkanı Selami Delibalta çıktı. Başkan Konuşmasında Belediye Başkanı Ömer Arsıoy’un verdiği tümü sözleri yerine getirdiği ve üstüne İBB’nin Zeytinburnu’nda yarım bıraktığı işleri de tamamladığını söyledi.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında yeni dönemde Zeytinburnu yapacakları üç önemli projeden bahsetti.  Başkan Ömer Arısoy, önümüzdeki dönem yatırımları arasında öncelikli olan ve Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle ilçe sınırları içerisine inşa edilecek 400 yataklı hastanenin inşa çalışmalarına 1-2 ay içerisinde başlayacakları müjdesini verdi. Zeytinburnu Stadyumunun yeniden yapılması ve Seyir Terası’da Başkan Arısoy’un diğer iki önemli projesi.. Başkan Ömer Arısoy’un ardından kürsüye genç Meclis Üyemiz Beytullah Bıyık çıktı. Kısaca özgeçmişi hakkında bilgi veren Beytullah Bıyık 31 Mart seçimlerinde Yeniden İstanbul Yine Zeytinburnu dedi. Meclis Üyesi Adayı Beytullah Bıyık konuşmasını şöyle sürdürdü. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’un 5 yılda ortaya koyduğu performansın 15 yıllık bir performans olduğunu görüyoruz. Beş yıl önce sahada çok tanınmadığı konuşulan Başkanımız Ömer Arısoy ile şimdi seçim çalışması için sokağa çıktığımızda nerdeyse kendisini tanımayan hiç kimse yok. Başkanımız çoğu kişiye adıyla hitap ediyor. Buda 5 yılda masa başında değil halkın için halkla iç İçe belediyecilik çalışması yaptığını gösteriyor. Yeni Dönemde yeni projelerle Ömer Arısoy ile devam diyoruz dedi.   
Zeytinburnu’nda, Cumhur İttifakı’nın Karadeniz Bölgesini temsil eden belediye meclis üyesi adayları AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla tanıtıldı. AK Parti Zeytinburnu Meclis Kadrosunu ciddi manada yeniledi. Yeniden aday gösterilen isimlerden biride Meclis üyemiz Beytullah Bıyık oldu.

Teşkilatına yılardır çeşitli kademlerde emek veren ve ardından Meclis üyesi seçilen Beytullah Bıyık bu dönem listeye yeniden yazılan nadir isimlerden biri oldu. Meclis üyemiz Beytullah bıyık yeni dönemde yine yeniden Zeytinburnu Halkının sesi olacak…

Aday Tanıtım Toplantısına Belediye Başkanı Ömer Arısoy AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Meclis üyesi Adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kürsüye ilk olarak ilçe Başkanı Selami Delibalta çıktı. Başkan Konuşmasında Belediye Başkanı Ömer Arsıoy’un verdiği tümü sözleri yerine getirdiği ve üstüne İBB’nin Zeytinburnu’nda yarım bıraktığı işleri de tamamladığını söyledi. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında yeni dönemde Zeytinburnu yapacakları üç önemli projeden bahsetti.  Başkan Ömer Arısoy, önümüzdeki dönem yatırımları arasında öncelikli olan ve Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle ilçe sınırları içerisine inşa edilecek 400 yataklı hastanenin inşa çalışmalarına 1-2 ay içerisinde başlayacakları müjdesini verdi. Zeytinburnu Stadyumunun yeniden yapılması ve Seyir Terası’da Başkan Arısoy’un diğer iki önemli projesi..

Başkan Ömer Arısoy’un ardından kürsüye genç Meclis Üyemiz Beytullah Bıyık çıktı. Kısaca özgeçmişi hakkında bilgi veren Beytullah Bıyık 31 Mart seçimlerinde Yeniden İstanbul Yine Zeytinburnu dedi. Meclis Üyesi Adayı Beytullah Bıyık konuşmasını şöyle sürdürdü. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’un 5 yılda ortaya koyduğu performansın 15 yıllık bir performans olduğunu görüyoruz. Beş yıl önce sahada çok tanınmadığı konuşulan Başkanımız Ömer Arısoy ile şimdi seçim çalışması için sokağa çıktığımızda nerdeyse kendisini tanımayan hiç kimse yok. Başkanımız çoğu kişiye adıyla hitap ediyor. Buda 5 yılda masa başında değil halkın için halkla iç İçe belediyecilik çalışması yaptığını gösteriyor. Yeni Dönemde yeni projelerle Ömer Arısoy ile devam diyoruz dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.