SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Futbolcu Mesut Güzel kavgada yaşamını yitirdi

SPOR 17.09.2012 - 19:48, Güncelleme: 17.09.2012 - 19:48
 

Futbolcu Mesut Güzel kavgada yaşamını yitirdi

Geçen sezon Zeytinburnuspor'da forma giyen, bu sezon içinse Muğla Turgutreis Belediyespor'la anlaşan Mesut Güzel, Edirne’nin Keşan ilçesinde çıkan bir kavgada öldürüldü. Güzel, öldürülmese bugün Bodrum’a gelecekti.

Mesut güzel’in de hayatını kaybettiği olay Edirne’nin Keşan ilçesinde bir eğlence mekânında meydana geldi. Kavga sonrası çıkan silahlı kavgada 2 kişi ölürken 4 kişi de yaralandı. İddiaya göre, saat 03.30 sıralarında Birlik Sanayi Sitesi’ndeki eğlence mekanına giden Hasan Korucu (26) ve Süreyya Çetin (29) ile mekan sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu eğlence mekanında korumalık yapan Yüksel B., sopayla Çetin’i darp etti. Süreyya Çetin ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Hasan Korucu aracını olay yerinde bırakıp kaçtı. Daha sonra olay yerine gelen Mustafa Semih Kılıç (23) da mekan sahipleriyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Kılıç’ı olay yerinden almak üzere Birlik Sanayi Sitesi’ne gelen Alper Babaoğlu (26), Murat Zinciroğlu (20) ve Mesut Güzel’i (27) gören eğlence yeri çalışanları, aracın üstüne doğru yürüdü. Mustafa Semih Kılıç araca binerken, işyeri çalışanları A.B. ve V.B. aracın arkasından silahla ateş açtı. 100 metre ilerde duran araca yetişen A.B. ve V.B. 5 el ateş ettikten sonra geri dönerken, araç olay yerinden kaçtı. Olayda ağır yaralanan Mesut Güzel ve Alper Babacan ile hafif yaralanan Hasan Korucu, Murat Zinciroğlu ve Mustafa Semih Kılıç, Özel Keşan Hastanesi’ne gitti. Yaralılardan Mesut Güzel ve Alper Babaoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar tedavi altına alındı ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Geçen sezon Zeytinburnuspor'da forma giyen, bu sezon içinse Muğla Turgutreis Belediyespor'la anlaşan Mesut Güzel, Edirne’nin Keşan ilçesinde çıkan bir kavgada öldürüldü. Güzel, öldürülmese bugün Bodrum’a gelecekti.
Mesut güzel’in de hayatını kaybettiği olay Edirne’nin Keşan ilçesinde bir eğlence mekânında meydana geldi. Kavga sonrası çıkan silahlı kavgada 2 kişi ölürken 4 kişi de yaralandı.

İddiaya göre, saat 03.30 sıralarında Birlik Sanayi Sitesi’ndeki eğlence mekanına giden Hasan Korucu (26) ve Süreyya Çetin (29) ile mekan sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu eğlence mekanında korumalık yapan Yüksel B., sopayla Çetin’i darp etti. Süreyya Çetin ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Hasan Korucu aracını olay yerinde bırakıp kaçtı. Daha sonra olay yerine gelen Mustafa Semih Kılıç (23) da mekan sahipleriyle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Kılıç’ı olay yerinden almak üzere Birlik Sanayi Sitesi’ne gelen Alper Babaoğlu (26), Murat Zinciroğlu (20) ve Mesut Güzel’i (27) gören eğlence yeri çalışanları, aracın üstüne doğru yürüdü. Mustafa Semih Kılıç araca binerken, işyeri çalışanları A.B. ve V.B. aracın arkasından silahla ateş açtı. 100 metre ilerde duran araca yetişen A.B. ve V.B. 5 el ateş ettikten sonra geri dönerken, araç olay yerinden kaçtı. Olayda ağır yaralanan Mesut Güzel ve Alper Babacan ile hafif yaralanan Hasan Korucu, Murat Zinciroğlu ve Mustafa Semih Kılıç, Özel Keşan Hastanesi’ne gitti. Yaralılardan Mesut Güzel ve Alper Babaoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar tedavi altına alındı ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.