SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Zeytinburnu'nu Seyitnizam iftarı

KÜLTÜR 31.07.2013 - 05:16, Güncelleme: 31.07.2013 - 05:16
 

CHP Zeytinburnu'nu Seyitnizam iftarı

CHP Zeytinburnu İlçe örgütü Seyitnizam Mahallesinde geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi.

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan'ın önderliğinde Gençlik kollarının koordine ettiği iftar yemeğini İşadamı Özgür Aydın verdi. İlçe Yöneticilerinin ve Meclis Üyelerinin tam kadro katıldığı iftar programına siyasetten uzak ramazanın ruhuna yakışır bir şeklide tertip edildi. CHP ilçe Başkanı Metin Doğan iftar açılmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Doğan Yüce Yaradan'ın herkesi eşit bir şeklide bu dünyada gönderdiği fakat yöneticilerin bu eşitliği ve adaleti sağlamadıkların söyledi. Başkan Doğan konuşmasına şöyle devam etti.Beş yıldızlı otellerde kırk çeşit menülerle iftar açanlarla Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesinde çorbası aşı ile iftar açanlar Allah katında eşittirler. Onlar lüks otellerde iftar açarken Bizler fakir soframız Seyitnizam'da Sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.Şunun biliniz ki o lüks otellerde iftar açanlar Sizlerden daha fazla Müslüman ve takva sahibi değillerdir dedi. CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu iftar alanına erken saatte gelerek bütün masaları tek tek gezdi. Vatandaşlarla sohbet etti. Kendisini tanıttı vatandaşların hal ve hatırın sordu. Vatandaşlar CHP'nin Zeytinburnu Aday Adayına yoğun ilgi gösterdiler. Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Doktor Adil Emecan ve Yine CHP'nin Zeytinburnu Aday Adayı Salih Zeki Durmuşoğlu'da iftar programına iştirak ettiler. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül ve Dutluk Camii imamı da aynı masada oruçların açtılar. Dutluk Cami imamım vaktin girmesi ile birlikte Akşam ezanın okudu oruçlar açıldı ve ardından yemek duası yapıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Zeytinburnu İlçe örgütü Seyitnizam Mahallesinde geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi.

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan'ın önderliğinde Gençlik kollarının koordine ettiği iftar yemeğini İşadamı Özgür Aydın verdi. İlçe Yöneticilerinin ve Meclis Üyelerinin tam kadro katıldığı iftar programına siyasetten uzak ramazanın ruhuna yakışır bir şeklide tertip edildi.

CHP ilçe Başkanı Metin Doğan iftar açılmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Doğan Yüce Yaradan'ın herkesi eşit bir şeklide bu dünyada gönderdiği fakat yöneticilerin bu eşitliği ve adaleti sağlamadıkların söyledi. Başkan Doğan konuşmasına şöyle devam etti.Beş yıldızlı otellerde kırk çeşit menülerle iftar açanlarla Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesinde çorbası aşı ile iftar açanlar Allah katında eşittirler. Onlar lüks otellerde iftar açarken Bizler fakir soframız Seyitnizam'da Sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.Şunun biliniz ki o lüks otellerde iftar açanlar Sizlerden daha fazla Müslüman ve takva sahibi değillerdir dedi.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu iftar alanına erken saatte gelerek bütün masaları tek tek gezdi. Vatandaşlarla sohbet etti. Kendisini tanıttı vatandaşların hal ve hatırın sordu. Vatandaşlar CHP'nin Zeytinburnu Aday Adayına yoğun ilgi gösterdiler.

Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Doktor Adil Emecan ve Yine CHP'nin Zeytinburnu Aday Adayı Salih Zeki Durmuşoğlu'da iftar programına iştirak ettiler. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül ve Dutluk Camii imamı da aynı masada oruçların açtılar. Dutluk Cami imamım vaktin girmesi ile birlikte Akşam ezanın okudu oruçlar açıldı ve ardından yemek duası yapıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.