SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Zeytinburnu’nda 13 Mahallede delege seçimini yaptı

KÜLTÜR 25.09.2017 - 10:46, Güncelleme: 25.09.2017 - 10:46
 

CHP Zeytinburnu’nda 13 Mahallede delege seçimini yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütü 13 Mahallede sandık başına giderek delegelerini seçti.

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan birileri, kafasına esince Başbakanı, Belediye Başkanı görevden alabilir, bir gece rüyasında görüp ertesi gün Milyonlar öğrencinin geleceği ile oynayarak sınava iki ay kala TEOG’u kaldırabilir. Onlar Padişahlıktan yana olabilir biz her daima demokrasiden yanayız dedi. Cumhuriyet Halk partisi Zeytinburnu ilçe Örgütünün delege seçimine partiler yoğun ilgi gösterdi. 13 Mahalle için sandık kuruldu. Seçmeni az olan Üç Mahalle için ilçe merkezinde sandık kurulurken 10 Mahallede ise üyeler delegelerini kendi mahallerinde kurulan sandıklarda seçti. Sandıkta iki liste yarıştı. İlçe Başkanı Metin Doğan’ın listesi MAVİ, ilçe Başkanı Doğan’ın karşısına kongrede ay olmayı düşünenlerin Listesi BEYAZ.. 13 Mahallede yapılan seçimde Başkan Metin Doğan’ın Mavi listesi ipi önde göğüsledi. Partililer delege seçimine Pazar günü olmasına rağmen büyük ilgi gösterdi. Seçim sonrası gazetemize kısa bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı Metin Doğan sandık başın giderek parti içi demokrasiye destek veren tüm örgüt üyelerine teşekkür etti. Doğan sözlerine şöyle devam etti. birileri, kafasına esince Başbakanı, Belediye Başkanı görevden alabilir, bir gece rüyasında görüp ertesi gün Milyonlar öğrencinin geleceği ile oynayarak sınava iki ay kala TEOG’u kaldırabilir. Onlar Padişahlıktan yana olabilir biz her daima demokrasiden yanayız. Demokrasimizin olmazsa olmazlarından üyemizin özgür iradesiyle kendi temsilcilerini seçmesi en doğal olay. Bugünde bayram havasında geçen bir delege seçimini yaptık. Mahalle delegeliği seçimleri örgütümüz açısından çok büyük öneme sahiptir. Çünkü bu mahalle delegeliği seçimleri bütün seçimlerin temelini oluşturuyor. Delege seçimlerini herkesin kendi özgür ve hür iradesiyle yapıyoruz. Zeytinburnu ilçemizdeki tüm mahalle halkımız seçimlerimize katılabiliyor. delege olmak isteyen herkes delege adayı olabiliyor dedi. Doğan,  son olarak ta kongre takviminin Cumhuriyet tarihinin ve demokrasinin lokomotifi olan Cumhuriyet Halk Partisine yaraşır bir şekilde tamamlanmasını istediklerini belirterek, İlçe yönetimim ve mahalle temsilcilerimden demokratik bir seçim için çaba harcamalarını bekliyorum. Delege seçimleri ve İlçe Kongrelerinin bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini arzu ediyorum ifadelerini kullandı. ZETİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütü 13 Mahallede sandık başına giderek delegelerini seçti.

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan birileri, kafasına esince Başbakanı, Belediye Başkanı görevden alabilir, bir gece rüyasında görüp ertesi gün Milyonlar öğrencinin geleceği ile oynayarak sınava iki ay kala TEOG’u kaldırabilir. Onlar Padişahlıktan yana olabilir biz her daima demokrasiden yanayız dedi.

Cumhuriyet Halk partisi Zeytinburnu ilçe Örgütünün delege seçimine partiler yoğun ilgi gösterdi. 13 Mahalle için sandık kuruldu. Seçmeni az olan Üç Mahalle için ilçe merkezinde sandık kurulurken 10 Mahallede ise üyeler delegelerini kendi mahallerinde kurulan sandıklarda seçti. Sandıkta iki liste yarıştı. İlçe Başkanı Metin Doğan’ın listesi MAVİ, ilçe Başkanı Doğan’ın karşısına kongrede ay olmayı düşünenlerin Listesi BEYAZ..

13 Mahallede yapılan seçimde Başkan Metin Doğan’ın Mavi listesi ipi önde göğüsledi. Partililer delege seçimine Pazar günü olmasına rağmen büyük ilgi gösterdi. Seçim sonrası gazetemize kısa bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı Metin Doğan sandık başın giderek parti içi demokrasiye destek veren tüm örgüt üyelerine teşekkür etti. Doğan sözlerine şöyle devam etti. birileri, kafasına esince Başbakanı, Belediye Başkanı görevden alabilir, bir gece rüyasında görüp ertesi gün Milyonlar öğrencinin geleceği ile oynayarak sınava iki ay kala TEOG’u kaldırabilir. Onlar Padişahlıktan yana olabilir biz her daima demokrasiden yanayız.

Demokrasimizin olmazsa olmazlarından üyemizin özgür iradesiyle kendi temsilcilerini seçmesi en doğal olay. Bugünde bayram havasında geçen bir delege seçimini yaptık. Mahalle delegeliği seçimleri örgütümüz açısından çok büyük öneme sahiptir. Çünkü bu mahalle delegeliği seçimleri bütün seçimlerin temelini oluşturuyor. Delege seçimlerini herkesin kendi özgür ve hür iradesiyle yapıyoruz. Zeytinburnu ilçemizdeki tüm mahalle halkımız seçimlerimize katılabiliyor. delege olmak isteyen herkes delege adayı olabiliyor dedi. Doğan,  son olarak ta kongre takviminin Cumhuriyet tarihinin ve demokrasinin lokomotifi olan Cumhuriyet Halk Partisine yaraşır bir şekilde tamamlanmasını istediklerini belirterek, İlçe yönetimim ve mahalle temsilcilerimden demokratik bir seçim için çaba harcamalarını bekliyorum. Delege seçimleri ve İlçe Kongrelerinin bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini arzu ediyorum ifadelerini kullandı.

ZETİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.