SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çekici Hırsızları polise araç satarken yakalandı

KÜLTÜR 17.08.2017 - 14:56, Güncelleme: 17.08.2017 - 14:56
 

Çekici Hırsızları polise araç satarken yakalandı

Zeytinburnu ve Bursa'da son bir haftada 3 araç çekicisinin çalınması üzerine polis çalışma başlattı.

Bağcılar, Zeytinburnu ve Bursa'da son bir haftada 3 araç çekicisinin çalınması üzerine polis çalışma başlattı. Gelen bir ihbarı değerlendiren polis, alıcı gibi davranarak hırsızlarla iletişime geçti. İkitelli'de bir işyerine giden polis ekibi, şüphelilerle bir süre pazarlık yaptı. Polis, çekiciyi polise satmak isteyen Ali K. ile çekicileri çaldığı iddia edilen Mustafa B. ve Ferhat T.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, Asayiş Şube Oto Hırsızlığı Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. ÇEKİCİ HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASINDA Hırsızların Bursa'da park halindeki bir çekiciyi çalma anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde bir hırsızın çekicinin yanına gelmesi ve kapıyı açarak içeri girmesi görülüyor. Bir süre çekiciyi çalıştırmaya çalışan zanlı, üzerinde forklift bulunan çekici ile olay yerinden uzaklaşıyor.
Zeytinburnu ve Bursa'da son bir haftada 3 araç çekicisinin çalınması üzerine polis çalışma başlattı.

Bağcılar, Zeytinburnu ve Bursa'da son bir haftada 3 araç çekicisinin çalınması üzerine polis çalışma başlattı. Gelen bir ihbarı değerlendiren polis, alıcı gibi davranarak hırsızlarla iletişime geçti. İkitelli'de bir işyerine giden polis ekibi, şüphelilerle bir süre pazarlık yaptı. Polis, çekiciyi polise satmak isteyen Ali K. ile çekicileri çaldığı iddia edilen Mustafa B. ve Ferhat T.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, Asayiş Şube Oto Hırsızlığı Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

ÇEKİCİ HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızların Bursa'da park halindeki bir çekiciyi çalma anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde bir hırsızın çekicinin yanına gelmesi ve kapıyı açarak içeri girmesi görülüyor. Bir süre çekiciyi çalıştırmaya çalışan zanlı, üzerinde forklift bulunan çekici ile olay yerinden uzaklaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.