SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

'Bu katliama bir dur desin'

KÜLTÜR 26.07.2013 - 00:15, Güncelleme: 26.07.2013 - 00:15
 

'Bu katliama bir dur desin'

Zeytinburnu Belediyesi'nin yeni binasının çevre düzenlemesi kapsamında İtfaiye önündeki ağaçların kesilmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Önce Zeytinburnu Meydanını düzenlenmesi çerçevesinde meydandaki yüzlerce ağaçtan eser kalmadı. Şimdi sıra Zeytinburnu Belediyesinin yeni binasının çevresinin düzenlenmesi kapmasında itfaiye önündeki ağaçlara geldi. Olivium önünden başlayarak itfaiye çevresini düzenleyen demir parmaklıklar kesildi ardından ağaçların kesilmesine geçildi. Bir grup vatandaş ve CHP Zeytinburnu İlçe Başkan Yrd. Bülent Yalçınkaya ağaçları kesilmesine tepik gösterdi. Yalçınkaya Zeytinburnu Haber Gazetesin yaptığı kısa açıklamada bu ağaçlarla Zeytinburnu Belediyesinin ne alıp vermesi var anlamış değiliz. Önce tarih Çırpıcı çayır yok edildi. Ardından Zeytinburnu meydanındaki yüzlerce ağaç yok edildi. Şimdi sıra itfaiye önündeki üç beş ağaca getirildi. Belediye Başkanın ve çalışanlarının ne yapmak istediğini anlamak çok zor dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi'nin yeni binasının çevre düzenlemesi kapsamında İtfaiye önündeki ağaçların kesilmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Önce Zeytinburnu Meydanını düzenlenmesi çerçevesinde meydandaki yüzlerce ağaçtan eser kalmadı. Şimdi sıra Zeytinburnu Belediyesinin yeni binasının çevresinin düzenlenmesi kapmasında itfaiye önündeki ağaçlara geldi. Olivium önünden başlayarak itfaiye çevresini düzenleyen demir parmaklıklar kesildi ardından ağaçların kesilmesine geçildi. Bir grup vatandaş ve CHP Zeytinburnu İlçe Başkan Yrd. Bülent Yalçınkaya ağaçları kesilmesine tepik gösterdi.

Yalçınkaya Zeytinburnu Haber Gazetesin yaptığı kısa açıklamada bu ağaçlarla Zeytinburnu Belediyesinin ne alıp vermesi var anlamış değiliz. Önce tarih Çırpıcı çayır yok edildi. Ardından Zeytinburnu meydanındaki yüzlerce ağaç yok edildi. Şimdi sıra itfaiye önündeki üç beş ağaca getirildi. Belediye Başkanın ve çalışanlarının ne yapmak istediğini anlamak çok zor dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.