SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Selami Delibalta A Kadrosunu belirledi

SİYASET 15.12.2020 - 20:13, Güncelleme: 06.04.2021 - 21:34
 

Başkan Selami Delibalta A Kadrosunu belirledi

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığında yeniden seçilen Selami Delibalta Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımını da gerçekleştirdi. 2023 seçimlerine Zeytinburnu'nda AK Parti’yi götürecek olan yeni yönetimde birçok yeni isim göze çarptı.

Yeni görev dağılımının ardından kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Selami Delibalta, Bildiğiniz üzere Covid-19 salgını sebebi ile ertelenen AK Parti il ve ilçe kongrelerimiz sonrasında çok şükür kongremizi yaptık. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, tüm hizmetlere hızlı ve zamanında ulaşım konusunda gereken çalışmaların kesintisiz yürütülmesine katkı sağlamak için, yeni yönetim kurulumuzun görevlendirmeleri AK Parti İlçe Başkanlığımızca bugün itibariyle yapılmıştır. Bugünden önce olduğu gibi bugünden sonra da Durmadan, yorulmadan gönülden gönüle koşmaya devam edeceğiz.  Kıymetli dava arkadaşlarım Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde üstlendiğimiz bu önemli görevin bilinci içerisinde partimizi en iyi şekilde temsil etmekle mükellefiz. Bizler AK Partinin bir neferi olarak ekip ruhu içerisinde inandığı yolda yürüyerek kutlu dava hizmet bayrağını hep birlikte bir adım ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Ben inanıyorum ki 2023 hedeflerimize hep birlikte, aynı ruh ve inançla tek yürek olarak koşacağız. Tecrübeleri ve deneyimleri ile Partimizin kuruluşundan itibaren görev almış değerli büyüklerimizle, Belediye Başkanımızla, Meclis Üyelerimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızın değerli yönetimleriyle,  tüm delege ve üyelerimizle beraber Zeytinburnu’muza hayırlı işlerin yapılmasında, güzel yatırımların gerçekleşmesine vesile olmaya çalışacağız. Rabbim çıktığımız yolda, taşıdığımız hizmet bayrağını layıkıyla taşımayı ve bir sonraki arkadaşımıza emaneti en güzel şekilde teslim edebilmeyi nasip eylesin. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim eylesin. İlçemize ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun dedi. İşte AK Parti Zeytinburnu’nun yeni A Kadrosu... İlçe Başkanı: Selami Delibalta Siyasi ve Hukuk işleri Başkanı: Mustafa Yalçınkaya Teşkilat Başkanı: Ömer Ekin Seçim İşleri Başkanı: Nazif Tunç Mali İşler Başkanı: Engin Müjdeci Yerel Yönetimler Başkanı: Mahmut Baş Tanıtım Medya Birim Başkanı: Abdülkadir Baş Sosyal Politikalar Başkanı: Celal Şentürk Halkla İlişkiler Birim Başkanı: Fedaı Özer Ekonomik İşler Başkanı: İrem Aşkım Sekreterya: Büşra Sesli   
AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığında yeniden seçilen Selami Delibalta Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımını da gerçekleştirdi. 2023 seçimlerine Zeytinburnu'nda AK Parti’yi götürecek olan yeni yönetimde birçok yeni isim göze çarptı.

Yeni görev dağılımının ardından kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Selami Delibalta, Bildiğiniz üzere Covid-19 salgını sebebi ile ertelenen AK Parti il ve ilçe kongrelerimiz sonrasında çok şükür kongremizi yaptık. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, tüm hizmetlere hızlı ve zamanında ulaşım konusunda gereken çalışmaların kesintisiz yürütülmesine katkı sağlamak için, yeni yönetim kurulumuzun görevlendirmeleri AK Parti İlçe Başkanlığımızca bugün itibariyle yapılmıştır. Bugünden önce olduğu gibi bugünden sonra da Durmadan, yorulmadan gönülden gönüle koşmaya devam edeceğiz. 

Kıymetli dava arkadaşlarım Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde üstlendiğimiz bu önemli görevin bilinci içerisinde partimizi en iyi şekilde temsil etmekle mükellefiz. Bizler AK Partinin bir neferi olarak ekip ruhu içerisinde inandığı yolda yürüyerek kutlu dava hizmet bayrağını hep birlikte bir adım ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Ben inanıyorum ki 2023 hedeflerimize hep birlikte, aynı ruh ve inançla tek yürek olarak koşacağız.

Tecrübeleri ve deneyimleri ile Partimizin kuruluşundan itibaren görev almış değerli büyüklerimizle, Belediye Başkanımızla, Meclis Üyelerimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızın değerli yönetimleriyle,  tüm delege ve üyelerimizle beraber Zeytinburnu’muza hayırlı işlerin yapılmasında, güzel yatırımların gerçekleşmesine vesile olmaya çalışacağız. Rabbim çıktığımız yolda, taşıdığımız hizmet bayrağını layıkıyla taşımayı ve bir sonraki arkadaşımıza emaneti en güzel şekilde teslim edebilmeyi nasip eylesin. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim eylesin. İlçemize ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

İşte AK Parti Zeytinburnu’nun yeni A Kadrosu...

İlçe Başkanı: Selami Delibalta

Siyasi ve Hukuk işleri Başkanı: Mustafa Yalçınkaya

Teşkilat Başkanı: Ömer Ekin

Seçim İşleri Başkanı: Nazif Tunç

Mali İşler Başkanı: Engin Müjdeci

Yerel Yönetimler Başkanı: Mahmut Baş

Tanıtım Medya Birim Başkanı: Abdülkadir Baş

Sosyal Politikalar Başkanı: Celal Şentürk

Halkla İlişkiler Birim Başkanı: Fedaı Özer

Ekonomik İşler Başkanı: İrem Aşkım

Sekreterya: Büşra Sesli 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.