SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Selami Delibalta: 21 Yıldır Hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük

SİYASET 14.08.2022 - 16:50, Güncelleme: 14.08.2022 - 16:55
 

Başkan Selami Delibalta: 21 Yıldır Hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu Haber Gazetesine önemli açıklamalar yaptı. Başkan Selami Delibalta “Bir olduk 21 olduk’ sloganıyla yolumuza devam ederken Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde millete hizmet için kurulan partimizin 21. yıl dönümünü kutlamaktan şeref duyuyoruz. Kutlu yolculuğumuz 21 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde başladı. Partimiz kurulduktan kısa bir süre sonra iktidar oldu ve her geçen gün güçlenerek büyük bir Türkiye için ilerledi. Geride kalan 21 yılda genel başkanımızın önderliğinde Türkiye’miz için önemli projelere imza attık dedi.

AK Parti’nin her hayatın her alanında reform niteliğindeki icraatları, aziz milletin siyaset ve hizmet anlayışlarına duyduğu güven sayesinde AK Parti’nin 21 yıldır Türkiye’ye dünyada söz sahibi bir ülke vizyonu kazandırdığını vurgulayan AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta açıklamalarını şöyle sürdürdü. ‘’Tüm engellemelere rağmen olmaz denilen şeyler bu 21 yıl içerisinde yapıldı. Başta ulaşım, sağlık, eğitim, adalet ve ekonomi alanlarında ülkemizi geldiği noktanın çok daha ilerisine taşımayı başaran Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimiz, bugün 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. 2023 hedeflerini ulaşmak için milletine hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Başkan Selami Delibata, 21 yıllık AK Parti İktidarı dönemlerinde Türkiye’nin her alanda adeta çağ atladığını ifade ederek, bu heyecan ve şevkimizle 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek ve 2053 vizyonumuzu inşa ederek ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istediklerini söyledi. “AK davanın AK kadroları olarak ilk günkü aşk ve heyecanla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz” diyen, Başkan Delibalta, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bundan 21 yıl önce Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda sadece hayal kurmakla kalmadık, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük.21 yıllık siyasi yürüyüşlerinde AK Parti'yi millete hizmet yolundan alıkoymaya çalışan darbelerden vesayetçi yapılara, terör örgütlerinden fitne odaklarına kadar tüm engelleri, milletin desteğiyle birer birer aştık. Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkesi aynı muhabbetle kucaklıyoruz. AK Parti, geçtiğimiz 21 yıl boyunca olduğu gibi bugün de istikrar ve güvenden, adalet ve demokrasiden taviz vermeden ülkemize büyük hizmetler ve önemli projeler kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 20 yıldaki iktidarımız döneminde ülkemizi nasıl her alanda büyütmüş ve güçlendirmişsek, 2023, 2053 ve 2071'e giden süreçte de Hakk'a ve halka hizmet yolundan sapmadan aynı iradeyi ortaya koymaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma yüce Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 21’inci kuruluş yıldönümü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu Haber Gazetesine önemli açıklamalar yaptı. Başkan Selami Delibalta “Bir olduk 21 olduk’ sloganıyla yolumuza devam ederken Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde millete hizmet için kurulan partimizin 21. yıl dönümünü kutlamaktan şeref duyuyoruz. Kutlu yolculuğumuz 21 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde başladı. Partimiz kurulduktan kısa bir süre sonra iktidar oldu ve her geçen gün güçlenerek büyük bir Türkiye için ilerledi. Geride kalan 21 yılda genel başkanımızın önderliğinde Türkiye’miz için önemli projelere imza attık dedi.

AK Parti’nin her hayatın her alanında reform niteliğindeki icraatları, aziz milletin siyaset ve hizmet anlayışlarına duyduğu güven sayesinde AK Parti’nin 21 yıldır Türkiye’ye dünyada söz sahibi bir ülke vizyonu kazandırdığını vurgulayan AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta açıklamalarını şöyle sürdürdü.

‘’Tüm engellemelere rağmen olmaz denilen şeyler bu 21 yıl içerisinde yapıldı. Başta ulaşım, sağlık, eğitim, adalet ve ekonomi alanlarında ülkemizi geldiği noktanın çok daha ilerisine taşımayı başaran Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimiz, bugün 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. 2023 hedeflerini ulaşmak için milletine hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Başkan Selami Delibata, 21 yıllık AK Parti İktidarı dönemlerinde Türkiye’nin her alanda adeta çağ atladığını ifade ederek, bu heyecan ve şevkimizle 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek ve 2053 vizyonumuzu inşa ederek ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istediklerini söyledi.

“AK davanın AK kadroları olarak ilk günkü aşk ve heyecanla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz” diyen, Başkan Delibalta, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bundan 21 yıl önce Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda sadece hayal kurmakla kalmadık, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük.21 yıllık siyasi yürüyüşlerinde AK Parti'yi millete hizmet yolundan alıkoymaya çalışan darbelerden vesayetçi yapılara, terör örgütlerinden fitne odaklarına kadar tüm engelleri, milletin desteğiyle birer birer aştık.

Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkesi aynı muhabbetle kucaklıyoruz. AK Parti, geçtiğimiz 21 yıl boyunca olduğu gibi bugün de istikrar ve güvenden, adalet ve demokrasiden taviz vermeden ülkemize büyük hizmetler ve önemli projeler kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 20 yıldaki iktidarımız döneminde ülkemizi nasıl her alanda büyütmüş ve güçlendirmişsek, 2023, 2053 ve 2071'e giden süreçte de Hakk'a ve halka hizmet yolundan sapmadan aynı iradeyi ortaya koymaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma yüce Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 21’inci kuruluş yıldönümü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.