SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Ömer Arısoy Erikli Baba Cem Evini ziyaret etti

GÜNDEM 16.02.2024 - 14:48, Güncelleme: 16.02.2024 - 14:48
 

Başkan Ömer Arısoy Erikli Baba Cem Evini ziyaret etti

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Erikli Baba Eğitim ve Kültür Vakfı’nı ziyaret etti. Arısoy ziyaret esansında yaptığı konuşmada; “Zeytinburnu’nun bütün unsurları ve bileşenleriyle beraber yürüdüğümüzü düşünüyorum. Bu dönemde Erikli Baba Türbesi’ndeki hazireyi güzelleştirdik. Gözbebeğimiz burası, korunması gereken önemli bir kültür varlığı” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Erikli Baba Eğitim ve Kültür Vakfı’na ziyarette bulundu. Programa AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, Gençlik Kolları Başkanı ve meclis üyeleri de iştirak etti.Ev sahipliğinde bulunan Erikli Baba Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Dursun Aydoğdu yaptığı konuşmada; “Başkanım hoş geldiniz yeni görevinizde başarılar diliyorum. Zeytinburnu’muz için hayırlı işler yapacağınıza inanıyorum. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır” dedi. ARISOY, “ERİKLİ BABA KORUNMASI GEREKEN BİR KÜLTÜR VARLIĞI” 20 Ocak’tan itibaren yeni seçim dönemi için sahada olduklarını belirten Ömer Arısoy, “Erikli Baba Cemevi Derneğimizi ziyaret edelim istedik. Yeni dönem için dualarınızı talep ediyoruz. Bu vesile ile benim çalıştığım iki Başkan’ın da burada olmasından ayrıca memnun olduğumu ifade edeyim. Buranın böyle bir geleneği var. Nöbet devri olur ama eski başkanlar da sistemde kalmaya devam eder. Zeytinburnu’na güzel eserler yapmak nasip oldu. Birlikte yaptık birlikte başardık. Zeytinburnu’nun bütün unsurları ve bileşenleriyle beraber yürüdüğümüzü düşünüyorum. Bir başarı varsa bu Zeytinburnu’nun başarısıdır. Bu dönemde Erikli Baba Türbesi’ndeki hazireyi güzelleştirdik. Gözbebeğimiz burası, korunması gereken önemli bir kültür varlığı. Geleneği olan bir yer. Bizim çıkarttığımız kitapta da önemli bir biçimde var. Burası irfan yuvası olmaya devam edecek. Kurul kararı gerektirmeyen onarımları birlikte yaptık. Önümüzdeki dönemde de inşallah Zeytinburnulu hemşehrilerimizin desteği ile güzel memleketimizi geliştirmeye dönüştürmeye devam edeceğiz. Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Erikli Baba Eğitim ve Kültür Vakfı’nı ziyaret etti. Arısoy ziyaret esansında yaptığı konuşmada; “Zeytinburnu’nun bütün unsurları ve bileşenleriyle beraber yürüdüğümüzü düşünüyorum. Bu dönemde Erikli Baba Türbesi’ndeki hazireyi güzelleştirdik. Gözbebeğimiz burası, korunması gereken önemli bir kültür varlığı” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Erikli Baba Eğitim ve Kültür Vakfı’na ziyarette bulundu. Programa AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, Gençlik Kolları Başkanı ve meclis üyeleri de iştirak etti.Ev sahipliğinde bulunan Erikli Baba Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Dursun Aydoğdu yaptığı konuşmada; “Başkanım hoş geldiniz yeni görevinizde başarılar diliyorum. Zeytinburnu’muz için hayırlı işler yapacağınıza inanıyorum. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır” dedi.

ARISOY, “ERİKLİ BABA KORUNMASI GEREKEN BİR KÜLTÜR VARLIĞI”

20 Ocak’tan itibaren yeni seçim dönemi için sahada olduklarını belirten Ömer Arısoy, “Erikli Baba Cemevi Derneğimizi ziyaret edelim istedik. Yeni dönem için dualarınızı talep ediyoruz. Bu vesile ile benim çalıştığım iki Başkan’ın da burada olmasından ayrıca memnun olduğumu ifade edeyim. Buranın böyle bir geleneği var. Nöbet devri olur ama eski başkanlar da sistemde kalmaya devam eder. Zeytinburnu’na güzel eserler yapmak nasip oldu. Birlikte yaptık birlikte başardık. Zeytinburnu’nun bütün unsurları ve bileşenleriyle beraber yürüdüğümüzü düşünüyorum. Bir başarı varsa bu Zeytinburnu’nun başarısıdır. Bu dönemde Erikli Baba Türbesi’ndeki hazireyi güzelleştirdik. Gözbebeğimiz burası, korunması gereken önemli bir kültür varlığı. Geleneği olan bir yer. Bizim çıkarttığımız kitapta da önemli bir biçimde var. Burası irfan yuvası olmaya devam edecek. Kurul kararı gerektirmeyen onarımları birlikte yaptık. Önümüzdeki dönemde de inşallah Zeytinburnulu hemşehrilerimizin desteği ile güzel memleketimizi geliştirmeye dönüştürmeye devam edeceğiz. Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.