SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Erdoğan'dan Emeklilere KoronaVirüs Müjdesi

KÜLTÜR 18.03.2020 - 19:40, Güncelleme: 18.03.2020 - 19:40
 

Başkan Erdoğan'dan Emeklilere KoronaVirüs Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Bu bağlamda milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir karar açıklandı. Kamu bankalarımız 76 yaş üzeri emeklilerimizin maaş ödemelerini, isterlerse evlerinde yapacaklar. Ayrıca Bankacılar, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik olarak, corona virüs salgını nedeniyle emekli promosyonu işlemleri için şubelere gitmeden, dijital bankacılık kanalıyla bu işlemlerin yapılabileceği uyarısında bulundu. Erdoğan:” En düşük emekli maaşını 1500 liraya yükseltiyoruz. Emeklilerin bayram ikramiyesini Nisan ayı başında ödüyoruz. ” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Bu bağlamda milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir karar açıklandı. Kamu bankalarımız 76 yaş üzeri emeklilerimizin maaş ödemelerini, isterlerse evlerinde yapacaklar. Ayrıca Bankacılar, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik olarak, corona virüs salgını nedeniyle emekli promosyonu işlemleri için şubelere gitmeden, dijital bankacılık kanalıyla bu işlemlerin yapılabileceği uyarısında bulundu.
Erdoğan:” En düşük emekli maaşını 1500 liraya yükseltiyoruz. Emeklilerin bayram ikramiyesini Nisan ayı başında ödüyoruz. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.