SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Erdoğan ile down sendromlu İbrahim'in buluşması

SAĞLIK 28.05.2023 - 00:11, Güncelleme: 28.05.2023 - 00:11
 

Başkan Erdoğan ile down sendromlu İbrahim'in buluşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koruması ve onu şikayet eden manevi oğlum dediği down sendromlu İbrahim Ertepe'yi barıştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ziyareti esnasında manevi oğlum dediği down sendromlu İbrahim Ertepe, korumasını Cumhurbaşkanı'na şikayet etti.Yürek ısıtan o anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim’e “Onlar seni özel severler. Sen şöyle bir sarıl” dedi. Koruma ile İbrahim sarılarak barışırken, yürek ısıtan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Öte yandan ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında yer alan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaşanan o anları sosyal medya hesabından “Cumhurbaşkanımız ve Bizim İbo. Sevenler kavuştu” açıklamasıyla paylaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koruması ve onu şikayet eden manevi oğlum dediği down sendromlu İbrahim Ertepe'yi barıştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ziyareti esnasında manevi oğlum dediği down sendromlu İbrahim Ertepe, korumasını Cumhurbaşkanı'na şikayet etti.Yürek ısıtan o anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim’e “Onlar seni özel severler. Sen şöyle bir sarıl” dedi.

Koruma ile İbrahim sarılarak barışırken, yürek ısıtan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Öte yandan ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında yer alan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaşanan o anları sosyal medya hesabından “Cumhurbaşkanımız ve Bizim İbo. Sevenler kavuştu” açıklamasıyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.