SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Av.Fethi Ahmet Alparslan’dan 15 Temmuz Mesajı

GÜNDEM 14.07.2021 - 16:31, Güncelleme: 14.07.2021 - 16:31
 

Başkan Av.Fethi Ahmet Alparslan’dan 15 Temmuz Mesajı

Türk Hukuk Enstitüsü İstanbul İl Başkanı Avukat Fethi Ahmet Alparslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yıl dönümü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ABD ve Avrupa’nın, Türkiye aparatları olan hain FETÖ silahlı terör örgütü üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Hükümetine ve Türk Milletine karşı 15 Temmuz 2016 tarihinde haince gerçekleştirilen işgal, darbe saldırısını bir kez daha lanetliyor, FETÖCÜ hainlere karşı göğsünü siper eden Kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Kahraman Gazilerimize sağlık diliyorum 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde; FETÖ darbe ve işgal girişimine karşı muazzam bir irade gösteren, ihanete karşı imanla direnen kahraman şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kahraman Gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler dilerim... Cumhur İttifakı, Kuvayı Milliye ruhudur. Cumhur İttifakı, Milli Mücadele şuurudur. Cumhur İttifakı, felahı vatan ufkudur. Cumhur İttifakı, bizatihi Türk milletinin duruşudur.15 Temmuz FETÖ kalkışmasına karışan kim varsa, bu hain teşebbüse kim ortak olmuşsa; ismi, unvanı, mevki ne olursa olsun Türk askeri değildir, asla da olmamıştır. Pensilvanya'daki terör inleri dağıtılmadıktan, terörist başı Gülen ve çetesi Türk adaleti önünde hesap vermedikten sonra milli yüreklerdeki alev sönmeyecek, Türk milleti rahat bir nefes alamayacaktır.
Türk Hukuk Enstitüsü İstanbul İl Başkanı Avukat Fethi Ahmet Alparslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yıl dönümü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ABD ve Avrupa’nın, Türkiye aparatları olan hain FETÖ silahlı terör örgütü üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Hükümetine ve Türk Milletine karşı 15 Temmuz 2016 tarihinde haince gerçekleştirilen işgal, darbe saldırısını bir kez daha lanetliyor, FETÖCÜ hainlere karşı göğsünü siper eden Kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Kahraman Gazilerimize sağlık diliyorum

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde; FETÖ darbe ve işgal girişimine karşı muazzam bir irade gösteren, ihanete karşı imanla direnen kahraman şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kahraman Gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler dilerim...

Cumhur İttifakı, Kuvayı Milliye ruhudur. Cumhur İttifakı, Milli Mücadele şuurudur. Cumhur İttifakı, felahı vatan ufkudur. Cumhur İttifakı, bizatihi Türk milletinin duruşudur.15 Temmuz FETÖ kalkışmasına karışan kim varsa, bu hain teşebbüse kim ortak olmuşsa; ismi, unvanı, mevki ne olursa olsun Türk askeri değildir, asla da olmamıştır. Pensilvanya'daki terör inleri dağıtılmadıktan, terörist başı Gülen ve çetesi Türk adaleti önünde hesap vermedikten sonra milli yüreklerdeki alev sönmeyecek, Türk milleti rahat bir nefes alamayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.