SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Arısoy’dan Niğde Yakacık Köyü’ne Ziyaret Sözü

GÜNDEM 22.02.2024 - 16:06, Güncelleme: 22.02.2024 - 16:06
 

Başkan Arısoy’dan Niğde Yakacık Köyü’ne Ziyaret Sözü

Niğde Yakacık Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’nun birbirini tanıyan büyük bir aile olduğunu, komşuculuk geleneğini memleket ziyaretleriyle sürdürdüklerini söylerek, “En kısa sürede Niğde Yakacık Köyü’nü de siz değerli hemşehrilerimizle birlikte ziyaret edeceğiz.” dedi.

Seçim çalışmaları maratonunda dernek ziyaretlerini sürdüren Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Niğde Yakacık Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği’ne konuk oldu. Başkan Arısoy, Zeytinburnu’nda yaşayan aynı memleketli hemşehrilerinin köylerini sık sık ziyaret ettiğini belirterek, en kısa sürede Niğde Yakacık Köyü’ne de bir ziyarette bulunacağı sözünü verdi. “15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir Komutanı’mızın hemşehrilerini, sizleri can-ı gönülden selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Arısoy Zeytinburnu’ndaki hemşehricilik geleneğine vurgu yaparak, “Geçtiğimiz 5 yılda Zeytinburnu’nda yoğun yaşayan ve aynı memleketten olan hemşehrilerimizin tamamını kendi bölgelerinde ziyaret ettik. Fakat Niğde Yakacık Köyü eksik kaldı. Orası için ne zaman uygunsa buradaki hemşehrilerimizi de orada görmek kaydıyla ziyaret etmek isterim. Bu ziyaretleri çok önemsiyorum çünkü ben bunu kendimden biliyorum. Bir insanın doğup büyüdüğü yeri görmek, o insan hakkındaki bakış açınızı değiştiriyor, kendinizi kişiye daha yakın hissediyorsunuz. Biz Zeytinburnu Ailesi olarak, sizlere daha da yakın olmak için memleket ziyaretlerini gerçekten önemsiyor ve vakit buldukça gerçekleştiriyoruz.” açıklamasında bulundu.  “BİZLER BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ BİLİRİZ” Seçim çalışmaları ile ilgili de konuşan Başkan Arısoy, “31 Mart’ta buradan iyi bir sonuç çıkaracağımıza inanıyorum. Biz birbirimizi biliyoruz. Sizler de bizi nasıl biliyorsanız; eş, dost, yakın akraba ve arkadaşlarınıza anlatmanızı istirham ediyorum. Birlikte 5 yılda başardığımız işleri yakın çevremize anlatalım, bir sonraki seçimlerden daha güçlü olarak çıkalım.” dedi.  Zeytinburnu Niğde Yakacık Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Öney de yaptığı konuşmada, “Biz Başkanımızın 5 yıldır çok iyi hizmetlerde bulunduğuna şahidiz. Kendisinin yanında olduğumuzu ve destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz.” diye konuştu.
Niğde Yakacık Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’nun birbirini tanıyan büyük bir aile olduğunu, komşuculuk geleneğini memleket ziyaretleriyle sürdürdüklerini söylerek, “En kısa sürede Niğde Yakacık Köyü’nü de siz değerli hemşehrilerimizle birlikte ziyaret edeceğiz.” dedi.

Seçim çalışmaları maratonunda dernek ziyaretlerini sürdüren Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Niğde Yakacık Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği’ne konuk oldu. Başkan Arısoy, Zeytinburnu’nda yaşayan aynı memleketli hemşehrilerinin köylerini sık sık ziyaret ettiğini belirterek, en kısa sürede Niğde Yakacık Köyü’ne de bir ziyarette bulunacağı sözünü verdi. “15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir Komutanı’mızın hemşehrilerini, sizleri can-ı gönülden selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Arısoy Zeytinburnu’ndaki hemşehricilik geleneğine vurgu yaparak, “Geçtiğimiz 5 yılda Zeytinburnu’nda yoğun yaşayan ve aynı memleketten olan hemşehrilerimizin tamamını kendi bölgelerinde ziyaret ettik. Fakat Niğde Yakacık Köyü eksik kaldı. Orası için ne zaman uygunsa buradaki hemşehrilerimizi de orada görmek kaydıyla ziyaret etmek isterim. Bu ziyaretleri çok önemsiyorum çünkü ben bunu kendimden biliyorum. Bir insanın doğup büyüdüğü yeri görmek, o insan hakkındaki bakış açınızı değiştiriyor, kendinizi kişiye daha yakın hissediyorsunuz. Biz Zeytinburnu Ailesi olarak, sizlere daha da yakın olmak için memleket ziyaretlerini gerçekten önemsiyor ve vakit buldukça gerçekleştiriyoruz.” açıklamasında bulundu. 

“BİZLER BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ BİLİRİZ”

Seçim çalışmaları ile ilgili de konuşan Başkan Arısoy, “31 Mart’ta buradan iyi bir sonuç çıkaracağımıza inanıyorum. Biz birbirimizi biliyoruz. Sizler de bizi nasıl biliyorsanız; eş, dost, yakın akraba ve arkadaşlarınıza anlatmanızı istirham ediyorum. Birlikte 5 yılda başardığımız işleri yakın çevremize anlatalım, bir sonraki seçimlerden daha güçlü olarak çıkalım.” dedi. 
Zeytinburnu Niğde Yakacık Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Öney de yaptığı konuşmada, “Biz Başkanımızın 5 yıldır çok iyi hizmetlerde bulunduğuna şahidiz. Kendisinin yanında olduğumuzu ve destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.