SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Arısoy Nuripaşa Mahallesi’ni Ziyaret Etti

GÜNDEM 14.02.2024 - 12:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:48
 

Başkan Arısoy Nuripaşa Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Nuripaşa Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un saha ziyaretleri devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerine günler kala çalışmalarına da hız veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Nuripaşa Mahallesi’ne esnaf ziyaretinde bulundu. Sokakta yürürken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Arısoy, gençlerle ve çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.  Nuripaşa sakinlerinden 31 Mart yerel seçimlerinde destek beklediğini dile getiren Başkan Arısoy, “Zeytinburnu’nu hep beraber daha ileriye taşımak için birlikte yönetmeye devam edelim.” mesajını verdi.
Seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Nuripaşa Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un saha ziyaretleri devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerine günler kala çalışmalarına da hız veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Nuripaşa Mahallesi’ne esnaf ziyaretinde bulundu. Sokakta yürürken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Arısoy, gençlerle ve çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Nuripaşa sakinlerinden 31 Mart yerel seçimlerinde destek beklediğini dile getiren Başkan Arısoy, “Zeytinburnu’nu hep beraber daha ileriye taşımak için birlikte yönetmeye devam edelim.” mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.