SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Balıkesir Hodul Derneğinden Ömer Arısoy’a açık destek

GÜNDEM 28.01.2024 - 14:53, Güncelleme: 28.01.2024 - 14:53
 

Balıkesir Hodul Derneğinden Ömer Arısoy’a açık destek

Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyarete başladı. Geçen seçim döneminde olduğu gibi bu dönemde ilk ziyareti Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nun ardından Balıkesir Hodul Derneğini ziyaret etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta Balıkesir Hodul Derneğini ziyaret etti. Oldukça sıcak karşılanan Başkan Arısoy ve Ekibi Hodullulardan tam destek aldı. Ziyarette ilk konuşmayı Dernek Başkanı Esat Temel yaptı. Başkan Temel, çok açık ve net söylüyorum. Türkiye’de Reis ne derse Zeytinburnu’nda Ömer Arısoy ve Selami Delşibalta ne derse Esat Temel’de onu der geçer. Biz Balıkesir Hodul Derneği olarak 2000 seçmeni ile Ömer Arısoy’a geçen dönem olduğu gibi bu dönmede tam destek vereceğimizi buradan beyan ediyorum dedi.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Dernek Başkanı Esat Temel’in açık desteğine teşekkür ederek ve zaten kendimi sizlerden biri olarak görüyorum. Köyünüze gelim. Yemeğinizi yedim çayınızı, suyunuzu içtim. Her daim bu kardeşinize desteğinizi verdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bende karşınıza verdiğim tüm sözleri ve artısın yerine getiren biri olarak geldim dedi.   
Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyarete başladı. Geçen seçim döneminde olduğu gibi bu dönemde ilk ziyareti Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nun ardından Balıkesir Hodul Derneğini ziyaret etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta Balıkesir Hodul Derneğini ziyaret etti. Oldukça sıcak karşılanan Başkan Arısoy ve Ekibi Hodullulardan tam destek aldı. Ziyarette ilk konuşmayı Dernek Başkanı Esat Temel yaptı. Başkan Temel, çok açık ve net söylüyorum. Türkiye’de Reis ne derse Zeytinburnu’nda Ömer Arısoy ve Selami Delşibalta ne derse Esat Temel’de onu der geçer. Biz Balıkesir Hodul Derneği olarak 2000 seçmeni ile Ömer Arısoy’a geçen dönem olduğu gibi bu dönmede tam destek vereceğimizi buradan beyan ediyorum dedi. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Dernek Başkanı Esat Temel’in açık desteğine teşekkür ederek ve zaten kendimi sizlerden biri olarak görüyorum. Köyünüze gelim. Yemeğinizi yedim çayınızı, suyunuzu içtim. Her daim bu kardeşinize desteğinizi verdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bende karşınıza verdiğim tüm sözleri ve artısın yerine getiren biri olarak geldim dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.