SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Arif Şentürk ve Ramazan Günay dualarla anıldı

SAĞLIK 08.10.2022 - 09:17, Güncelleme: 08.10.2022 - 10:07
 

Arif Şentürk ve Ramazan Günay dualarla anıldı

Zeytinburnu 17 Yöresel Günlerde Rumeli Gecesinde Rumelili Sanatçı Ramazan Günay sahnede kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti.18. Yöresel Günler gecesinde gün kurası çekiminde Rumeli Derneğine mevlit kandili gecesi denk gelince Dernek çok özel bir geceye imzasını attı.

Zeytinburnu Tüm Rumeliler Derneği eğlence yerine Mevlidi tercih etti. Ünlü sanatçı Arif Şentürk ve Ramazan Günay için 15 Temmuz meydanında mevlit okundu ardından ikramlar yapıldı. Programa TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, MHP ilçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Onur Dolar, Meclis Üyeleri Mustafa Güreler, Cüneyt Tezcan ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Şentürk, Dernek Başkan Vekili Engin Akman ve çok sayıda Rumelili katıldı.  Tüm Rumeliler Derneği Başkanı Mehmet Ali Vatansever programda yaptığı konuşmada Rumeli’nin iki büyük değeri sanatçısı geçen yıl aramızdan ayrıldı. Onları böylesi çok özel bir gecede yad ediyoruz. Rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun dedi.  Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise yaptığı konuşmada, geçen yıl bu sahnede Ramazan Günay abimiz ve ardından da Arif Şentürk hakka yürüdü. Bu gece Rumelilerin program denk gelince sanatçılarımız bizden dua istiyorlar şeklinde yorumladık ve bu gecede onları dualarla yad etmek istedik. Mekanları cennet olsun. İnşallah önce 30 Ekim’de ZKSM’de Rumeli gecesi yapacağız daha sonrada ölüm yılda dönümünde Arif Şentürk için çok özel bir anma gecesi tertip ediyoruz dedi.  Tüm Rumeliler Derneği Başkan Yardımcısı AK Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Şentürk ise yaptığı konuşmada Başkan Erdoğan, "Âlemleri nuruyla aydınlatan Hazreti Muhammed Mustafa Efendimizin veladetinin yıl dönümüne erişmeyi bizlere nasip eden Rabbimize hamd ediyorum. Leyle-i Mevlid’in tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rumeli’mizin iki büyük değeri Ramazan Günay ve Arif Şentürk abilerimizi böylesine çok özel bir gecede dualarla anıyoruz. Hem Dernek Başkanımızı hem de belediye başkanımızı böylesine özel bir program imza attıkları için tebrik ediyorum. İki sanatçımızda Ülkemizin iki büyük sanat üstadıdır dedi.  Mevlit Programının sonunda misafirlere Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever tarafından etli pilav, Rumeli böreği ve tatlı ikram edildi.   
Zeytinburnu 17 Yöresel Günlerde Rumeli Gecesinde Rumelili Sanatçı Ramazan Günay sahnede kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti.18. Yöresel Günler gecesinde gün kurası çekiminde Rumeli Derneğine mevlit kandili gecesi denk gelince Dernek çok özel bir geceye imzasını attı.

Zeytinburnu Tüm Rumeliler Derneği eğlence yerine Mevlidi tercih etti. Ünlü sanatçı Arif Şentürk ve Ramazan Günay için 15 Temmuz meydanında mevlit okundu ardından ikramlar yapıldı. Programa TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, MHP ilçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Onur Dolar, Meclis Üyeleri Mustafa Güreler, Cüneyt Tezcan ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Şentürk, Dernek Başkan Vekili Engin Akman ve çok sayıda Rumelili katıldı. 

Tüm Rumeliler Derneği Başkanı Mehmet Ali Vatansever programda yaptığı konuşmada Rumeli’nin iki büyük değeri sanatçısı geçen yıl aramızdan ayrıldı. Onları böylesi çok özel bir gecede yad ediyoruz. Rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun dedi. 
Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise yaptığı konuşmada, geçen yıl bu sahnede Ramazan Günay abimiz ve ardından da Arif Şentürk hakka yürüdü. Bu gece Rumelilerin program denk gelince sanatçılarımız bizden dua istiyorlar şeklinde yorumladık ve bu gecede onları dualarla yad etmek istedik. Mekanları cennet olsun. İnşallah önce 30 Ekim’de ZKSM’de Rumeli gecesi yapacağız daha sonrada ölüm yılda dönümünde Arif Şentürk için çok özel bir anma gecesi tertip ediyoruz dedi. 

Tüm Rumeliler Derneği Başkan Yardımcısı AK Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Şentürk ise yaptığı konuşmada Başkan Erdoğan, "Âlemleri nuruyla aydınlatan Hazreti Muhammed Mustafa Efendimizin veladetinin yıl dönümüne erişmeyi bizlere nasip eden Rabbimize hamd ediyorum. Leyle-i Mevlid’in tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rumeli’mizin iki büyük değeri Ramazan Günay ve Arif Şentürk abilerimizi böylesine çok özel bir gecede dualarla anıyoruz. Hem Dernek Başkanımızı hem de belediye başkanımızı böylesine özel bir program imza attıkları için tebrik ediyorum. İki sanatçımızda Ülkemizin iki büyük sanat üstadıdır dedi. 

Mevlit Programının sonunda misafirlere Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever tarafından etli pilav, Rumeli böreği ve tatlı ikram edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.